THK Yönetim Kurulu Üyesi Gök'ten Malkara'ya ziyaret

Türk Hava Kurumu (THK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Şarköy Türk Hava Kurumu Başkanı Recep Gök, Malkara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

THK Yönetim Kurulu Üyesi Gök'ten Malkara'ya ziyaret
THK Yönetim Kurulu Üyesi Gök'ten Malkara'ya ziyaret
GİRİŞ 30.01.2015 17:18 GÜNCELLEME 30.01.2015 17:18

İlk olarak THK Malkara Şubesi'ni ziyaret eden Gök, burada THK Malkara Şube Başkanı Remzi Kartal, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Kartay, Timur Vardar, Ali Engin, Süleyman Tetik, Şinasi Koltuk ve Şube Saymanı Üzeyir Kocakır ile görüşerek yapılan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, İlçe Müftüsü Ali Gülbağcı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u da ziyaret eden Gök, ziyaretleri sırasında THK'nin çalışmaları hakkında bilgiler vererek bundan sonra yapılacak çalışmaları anlattı.

Gök, ziyaretlerinin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, THK'nin Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de daha iyi ve geniş kapsamda tanıtılacağını söyledi.

Bu yıl Edirne'de planör okulu açmayı planladıklarını, Tekirdağ'da da nisan ayında sergi açacaklarını belirten Gök, şöyle konuştu:

"Bu yıl Edirne'de planör okulu açmayı planlıyoruz. Bunun yanı sıra Tekirdağ'da nisan ayında bir sergi açacağız. Tekirdağ'ın geçmişte ve yeni havadan çekilmiş fotoğraflarının olduğu bir sergi. Bu sergiyi tüm Trakya'ya yaymak istiyoruz. Tarihi sergilerle de adımızı duyuracağız. Model uçak kurslarımıza ağırlık verecek ve yaygınlaştıracağız. Bunun yanı sıra en büyük hedefimiz Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere Mahallesi'nde yapılan yamaç paraşütünü Türkiye'de ve dünyada duyurmak, daha ilerilere götürmek ve Uçmakdere'yi bir Fethiye Babadağı, Ölüdeniz gibi uluslararası alana taşımaktır. Bunu başaracağız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı