AK Parti Ağrı İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Ağrı İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Ağrı İl Danışma Meclisi Toplantısı
AK Parti Ağrı İl Danışma Meclisi Toplantısı
GİRİŞ 31.01.2015 17:31 GÜNCELLEME 31.01.2015 17:31

Ağrı Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Ağrı milletvekilleri Ekrem Çelebi ve Fatma Salman, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül, AK Parti ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Burada konuşan Milletvekili Çelebi, Ağrılı olduğunu belirterek, "Tek başıma bağımsız olarak seçime girersem belki alabileceğim en fazla oy 2 bin ama bugün AK Parti şemsiyesi altında girdiğimiz zaman AK Parti 2011'de 100 bine yakın oy aldı. Bunlar Recep Tayyip Erdoğan'a verilen oylardır" dedi.

Çelebi, 2015 Haziran ayındaki seçimlerde topyekun olmaları gerektiğini söyleyerek, şunları kaydetti:

"Bizim aday olup olmamamız hiç önemli değil. Ben bu partinin bir neferiyim, aday olsam da olmasam da gelirim yine birlikte çalışacağız. Türkiye'nin önünü açmak bizlerin elinde. Türkiye şu anda yeni bir Türkiye ve yeni bir anayasa. Bizler bu ikisini gerçekleştirmemiz lazım. Ağrı'ya 2002 ile 2014 yılı sonu itibarıyla 7 katrilyondan fazla para geldi. Bunlar sadece AK Parti hükümeti tarafından geldi. Başka hiçbir hükümet döneminde de gelmez. Yeni anayasanın da gelebilmesi için bizim Ağrı'da dörtte dört yapmamız lazım."

Ağrı'ya artık fabrikaların gelmesini istediklerini dile getiren Çelebi, "Kendi ilimize farklı yatırımların gelmesini istiyoruz. Erzurum'a kadar gelip de Horasan'a gelen bir demiryolunun Eleşkirt yolu üzerinden İran'a kadar gitmesini istiyoruz" diye konuştu.

Seçimin yaklaştığını da anımsatan Çelebi, şöyle devam etti:

"Siyaset çok çabuk gelir geçer ama kendi donanımımız üzerine siyaset yapıp kırmayalım. Çünkü daha sonra karşı taraftaki adamla kız alıp vereceğinizi ve cenazelere katılacağınızı unutmayalım. Siyaset en fazla 3 ay sürer ve bütün sular durur herkes yüz yüze bakar fakat yara derin olunca herkesin içinde bir kırıklık oluşur. Nasipten öteye hiçbir şey olmaz."

AK Parti Ağrı İl Başkanı Abdurahman Çetin ise partilerinin ve davalarının yeni bir sürece girdiğini belirterek, "Herkese büyük görevler düşüyor ve bu süreç öyle bir süreç ki varoluşla yok oluş arasında gibi bir şey" dedi.

Yeni Türkiye denildiğinde ne anlaşıldığının çok önemli olduğunu vurgulayan Çetin, "Yeni Türkiye demokrasinin, yeniden doğuşun, bölge insanlarının özgürlüğü demektir. Üzerimize oynanan oyunlar yüzünden bugün hak ettiğimiz yere gelmediğimizi hepimiz biliyoruz. İlimizde bir fabrika, bir tesis yok. Doğu ve Güneydoğu'daki yatırımların çoğunun terörle mücadele ve malum sorunlarının çözümü için yapılan yatırımlar olmuştu" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?