Jandarma Özel Harekat'tan sır operasyon

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçe merkezinde Jandarma Özel Harekat Timleri içinde ailelerin oturduğu 6 katlı bir apartmanın çevresini kuşattı.

Jandarma Özel Harekat'tan sır operasyon
Jandarma Özel Harekat'tan sır operasyon
GİRİŞ 19.02.2015 00:02 GÜNCELLEME 19.02.2015 00:24
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı operasyonla ilgili herhangi bir her açıklama yapılmadı. Doğubayazıt İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Özel Harekat Timleri, bugün saat 18.30’da işyerleri kapandıktan sonra Şehit Mehmet Özer Caddesi üzerinde 6 katlı bir apartmanın çevresini kuşattı.

Polisin de destek verdiği yoğun güvenlik önlemleri altında apartmana girerek operasyonu başlatan timler, evlerde arama yaptı. Caddeden geçiş kontrollü olarak yapılırken operasyonun kimlere yönelik olduğu konusunda açıklama yapılmadı. Operasyon, devam ediyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • :) msfr 9 yıl önce Şikayet Et
    :) güzel yorumlar
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Opersayona ne konuda oluyor.
    Cevapla
  • Capan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ulan yozgat in kuru otu ne sacmaliyon
    Cevapla
  • YoZG@TLIM 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizim komsu bina orasi kis uykusuna yatan pkk'li kürd ayi uyanmadan imha edecekler galiba
    Cevapla
  • Fevzi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu böyle olsa bile buradan niye bilgi sizdiriyorsun.
    Cevapla
  • tohatlı 9 yıl önce Şikayet Et
    bütün vatandan bundan sonra petrolde pompaya yansıyan zamlar ne diye yazmalı bence.Petrol yüzde 60 dan fazla düşsede pompaya yansımadı ulaşıma yapılan zamlar geri alınmadı ve şu anda benzin gene 5 tl ye gidiyor. Döviz vergi bahanesinin ardına saklanan hükümetimize vatandan olarak bağırıyorum fakirden aldığınız vergi kurandan ayet değildir yani değiştirilebilir.Zenginden vergi almak ise haram değildir.Fakirin fukaranın bizlerin oyuyla seçilen hükümet ulaşımdaki zamları geri al pompaya indirimi yansıt zamları değil , asgari ücretliden vergi alma temel gıda maddelerinden vergiyi kaldır. Bırak seni seçen garibanda büyümeden faydalansın bırak garibanlarda insan gibi yaşasın
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    çok alakalı bravo
    Cevapla
  • hesabın yanlış. 9 yıl önce Şikayet Et
    hesabın yanlış. 5liralık benzinin 4 lirası vergi geri kalan 1 lira petrole ödenen para o da düştü yarı yarıya. yani 4.5 liraya benzini alıyoruz. hesap normal yani. devlet normal olması gereken şekilde vergi toplayamıyorki, deli dumrul tarzı vergi toplayabiliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak