Survivor All Star saat kaçta, hangi kanalda?

Survivor All Star 4. bölüm ile dün akşam herkesi ekrana kilitledi. İşte Survivor son bölüm ve detayları saat kaçta, hangi kanalda?

Survivor All Star saat kaçta, hangi kanalda?
Survivor All Star saat kaçta, hangi kanalda?
GİRİŞ 01.03.2015 16:31 GÜNCELLEME 01.03.2015 16:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Survivor All Star TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Pazar günü başlayan ve büyük ilgiyle izlenenen Survivor All Star ne zaman saat kaçta yayın saatleri bu sayfada

Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8’de.

Survivor All Star 4. bölümde neler yaşandı?

Survivor All Star’da geçtiğimiz hafta sembol oyununda tüm yarışmacılar Kıbrıs’a direkt gidebilme yolunda bir adım atmak için bireysel olarak mücadele etti. Erkekler takımında son ikiye kalan Doğukan Manço ile Anıl Tetik’in büyük rekabeti sonucunda sembolü alan isim Anıl Tetik oldu. Kızlar takımında ise son ikiye kalan Merve Aydın ve Serenay Aktaş’ın kıyasıya mücadelesi sonucunda sembolü almayı başaran isim Serenay Aktaş oldu.

 

2014 yılındaki Survivor’da şampiyon olan ve kavgalarıyla gündeme gelen Turabi Çamkıran adadaki 3. gününde ilk kavgasını Hakan Hatipoğlu’yla yaptı. Yarışmaya gönüllüler takımında başlayan Hakan Hatipoğlu yapılan ada konseyi sonucu ilk günde ünlüler takımına geçmişti.

Survivor All Star’da bu seneye özgü olarak her hafta kişisel bir oyun yapılırken, bu oyunlarda en yüksek puanı alan yarışmacı Kıbrıs’ta yapılan finale katılmaya hak kazanacak. Kızların ve erkeklerin ayrı olarak yarıştuğı bu yarışma Survivor’un en zorlu mücadelesi olurken, en iyi kız ve en iyi erkek seçilecek. İşte bu yarışmalardan birinde ünlüler takımından Hakan Hatioğlu’yla gönüllüler takımından Turabi Çamkıran arasında tartışma yaşandı.
 
Yarışmada sevinmesi karşı tarafı rahatsız eden Turabi’ye Hakan ‘Saygılı sevin, terbiyesizlik yapma’ diye uyarıda bulununca ortam gerildi. Acun Ilıcalı’nın yanında Hakan’la tartışan Turabi “Ben seni gömdükçe sevineceğim. Her defasında seni gömeceğim ve sevineceğim. Ama sana dokunmayacağım” dedi. Survivor’daki ilk kavga Acun Ilıcalı’nın tam önünde yaşanırken, Acun tartışmanın daha ileri boyuta gitmesine engel olarak araya girdi. Turabi ve Hakan arasında başlayan bu ilk tartışma adada daha sıcak günlerin de habercisi oldu.

Turabi Çamkıran kimdir? 

Turabi Çamkıran survivor All Star 2015 kadrosunda yer alacak..Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli'de doğmuştur. Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin'de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşade dövüş sporlarına merak saldıTurabi Çamkıran, Türkiye'de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland'a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland'ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir.2013 yılında Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı.

Türkiye'de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Turabi Çamkıran da “gönüllüler” takımında yarıştı.2014 yılında Survivor yarışmasında Ünlüler takımında; Oyuncu Tolga Karel, Futbolcu Ahmet Dursun, Voleybolcu Duygu Bal, Atlet Merve Aydın, Oyuncu İsmail Baki Tuncer,oyuncu Eda Özerkan, Şarkıcı Gökhan Keser, Futbolcu Serenay Aktaş var.Gönüllüler takımında ise; Model Samanta Mendes, model ve oyuncu Akın Saatçi, Müge Üzel, Sahra Işık ve Berna Canbeldek, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Ekrem Toraman, Ertunga Gemuhluoğlu ve Mert Palavaroğlu var.Türkiye'de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.

YORUMLAR 1
  • merve akan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben survivor u cok seviyorum unlulerim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık