"Gençler sabah namazında buluştu"

"Gençlik 28 Şubat günü sabah namazında buluşuyor" programı kapsamında Eski Orta Camii'de sabah namazı kılan Rizeli gençler, Türkiye ve İslam dünyası için dua etti

"Gençler sabah namazında buluştu"
"Gençler sabah namazında buluştu"
GİRİŞ 28.02.2015 07:34 GÜNCELLEME 28.02.2015 07:34

quot;Sabah Namazında Toplanıyoruz" kapsamında Türkiye geneli başlatılan kampanyanın bir ayağı da Rize'li gençlerin sabah namazında Eski Orta Camide buluşmasıyla gerçekleşti.

Kılınan sabah namazının ardından, kendilerini Türkiyeli Gençler olarak adlandıran bir grup, caminin avlusunda toplanarak 28 Şubat'ı kınayarak, Türkiye ve İslam dünyası için dua etti.

Grup adına açıklama yapan Yahya Çağlar Akarsu, 28 Şubat'ın Müslüman halkın inancına yönelik yapılan faşist bir darbe olduğunu belirtti.

Dönemin halk düşmanı paşalarının, 28 Şubat darbesi vasıtasıyla bu toprakların ruh kökü olan İslam'a ve halka ait ne varsa hepsine savaş ilan ettiğini öne süren Akarsu, "Bu çerçevede Müslüman halkımızın açtığı imam hatip okullarının kapılarına zincir vurulmuş, halkın oylarıyla gelen bir parti eften püften bahanelerle kapatılmış, başörtüsü başta üniversiteler olmak üzere tüm kamu kurumlarında yasaklanmış, binlerce müslüman irtica adı altında zindanlara atılmış, insanlara sırf inançları nedeniyle işkence yapılmıştır" dedi

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto