İl İdare Şube Başkanları Toplantısı

Ccedil;ankırı Valiliği'nde, İl İdare Şube Başkanları Toplantısı düzenlendi.

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı
İl İdare Şube Başkanları Toplantısı
GİRİŞ 04.03.2015 10:32 GÜNCELLEME 04.03.2015 10:32

Vali Vahdettin Özcan, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni projeler hayata geçireceklerini belirtti.

Genele seçimlere değinen Vali Özcan, şunları söyledi:

"Bilindiği üzere 7 Haziran 2015 tarihinde 25. Dönem Milletvekili Seçimi yapılacaktır. Bu konuda sizlerle seçim takvimini ve seçimlere yönelik Başbakanlık genelgesini paylaşacağız. Diğer taraftan yaklaşık 10 yıldır uygulamada olan yazışma kuralları değişmiş olup buna yönelik yeni yönetmelik hükümlerini birlikte değerlendireceğiz. İlçe ve birim denetimlerine 9 Mart tarihi itibarıyla başlıyoruz. Bu konuda hem kaymakamlarımız hem de birim amirlerimiz gereken hassasiyeti göstereceklerdir."

Vali Özcan, toplantının ikinci başlığının ise AB'ye Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu olduğunu vurgulayarak, Avrupa Birliği Avrupa Gönüllü Hizmeti (AGH) alanında akredite süreciyle ilgili bilgi verdi.

Daha sonra İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Gazi Baykaler tarafından "Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Hükümlerinin Değerlendirilmesi", İl Yazı İşleri Müdürü Mustafa Söğüt tarafından ise "25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi konulu 2015/2 Nolu Başbakanlık Genelgesi ve Seçim Takvimi" ile ilgili sunum yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak