İTSO'dan Emniyet Müdürü Balcı'ya ziyeret

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı ve yönetim kurulu üyeleri yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı makamında ziyaret etti.

İTSO'dan Emniyet Müdürü Balcı'ya ziyeret
İTSO'dan Emniyet Müdürü Balcı'ya ziyeret
GİRİŞ 05.03.2015 13:51 GÜNCELLEME 05.03.2015 13:51

Yılmaz, ziyarette, İskenderun'da huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında özverili bir şekilde çalışan emniyet dilediklerini söyledi.

İTSO olarak emniyet teşkilatının projelerine destek olduklarını ifade eden Yılmaz, son olarak İskenderun, Belen ve Arsuz ilçe emniyet müdürlüklerine birer araç hibe ettiklerini kaydetti.

Emniyet'e her zaman kapılarının açık olduğunu dile getiren Yılmaz, yeni görevinde Zeki Balcı'ya başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Emniyet Müdürü Zeki Balcı ise İTSO'nun yapmış olduğu yardımın emniyetin gücüne güç kattığını ifade etti.

İskenderun'un il düzeyinde bir yer olduğunu ifade eden Balcı, "Mevcut personellerimiz şehrimizde huzur ve güvenliğin sağlanması için 24 saat görevlerinin başındalar. Görev yaptığınız şehirde insanlar aileleriyle veya yalnız başına sokaklara çıkabiliyorlarsa o şehirde huzur ve güven vardır. Şehrimizde de bu huzur ortamı çok şükür mevcuttur. Bu huzur ve güvenliğin devamı noktasında tüm emniyet teşkilatımız özverili bir şekilde görev yapmaktadırlar" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek