Liseli Sude gözyaşı ve dualarla uğurlandı

Aydın'da dün trenin önüne atlayarak yaşamına son veren 15 yaşındaki lise öğrencisi Sude, dualarla ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Liseli Sude gözyaşı ve dualarla uğurlandı
Liseli Sude gözyaşı ve dualarla uğurlandı
GİRİŞ 11.03.2015 16:32 GÜNCELLEME 11.03.2015 16:32

Okulunda hüzün hakim olan liseli Sude'nin sırası çiçeklerle donatıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sude'nin okuluna gönderilen Rehberlik Uzmanı öğretmenler de, öğrenci ve öğretmenlerle görüşerek onları teselli etmeye çalıştı.

MEMLEKETİ EFELER'DE DEFNEDİLDİ 

Sude'nin Atatürk Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınan cenazesi ise öğlen namazının ardından esnaf olan babası Mücahit Kutlay’ın memleketi Efeler’in Dalama Mahallesine getirildi. Dalama Çarşı Cami'nde kılınan cenaze namazına Efeler Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, Manifaturacılar Odası Başkanı Yüksel Sabancı, MHP Efeler İlçe Başkanı Serdar Yurt, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Sude Kutlay Dalama Mezarlığında toprağa verildi.

RAYDA YÜRÜRKEN TREN ÇARPMIŞTI 

Aydın’ın Efelerin İlçesi Umurlu Mahallesi’ndeki Çok Programlı Lisenin 9. sınıf öğrencisi olan Sude Kutlay, okul çıkışında tren yoluna geçmiş. Yürürken yaklaşan trenin ısrarla çaldığı siren ve vatandaşın uyarılarına rağmen raydan ayrılmamıştı. Tren çarptıktan sonra kanlar içinde yaralanan Sude, hastanede hayatını kaybetmişti. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık