Gaziantep'ten kısa kısa

Şahinbey ampute futbol takımı, 3 puanla döndü

Gaziantep'ten kısa kısa
Gaziantep'ten kısa kısa
GİRİŞ 04.05.2015 17:55 GÜNCELLEME 04.05.2015 17:55

Ampute Futbol Süper Ligi ekiplerinden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor, deplasmanda yaptığı Antalya Engelliler Spor maçından 5-2 galip ayrıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Antalya Zeytinköy Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Gaziantep ekibi hızlı başladı. İlk yarıyı Barış, Fatih ve Nurettin'in attığı golle 3-0 önde kapatan mavi-beyazlı ekip, ikinci yarıda da oyunun kontrolünü kaybetmedi.

İkinci yarıda da Barış ve Nurettin'in golleriyle farkı 5'e çıkaran Şahinbey Ampute'ye, Antalya Engelliler Spor Kulübü 2 golle cevap verdi. Karşılaşma Şahinbey'in 5-2 galibiyetiyle tamamlandı.

Teknik direktör Ökkeş Böke, güçlü bir takım karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, deplasmandan 3 puanla döndükleri için mutluluk duyduklarını ifade etti.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel de teknik heyet ve sporcuları galibiyetten dolayı kutladı.

Şahitkamil'de asfalt çalışmaları

Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Havaların ısınmasıyla asfalt çalışmalarına hız veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde bozuk ve tahrip olmuş yollarda sıfır asfalt çalışması yaptı.

Yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını belirten mahalle muhtarı Cuma Kurtoğlu, çalışmayla mahallenin daha iyi bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Yollardaki çöküntü sebebiyle vatandaşın sıkıntı yaşadığını vurgulayan Kurtoğlu, "Sıfır asfalt çalışmasıyla yol sıkıntımız giderilmiş oldu. Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı