Okmeydanı'nda şafak operasyonu

Okmeydanı'nda daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

GİRİŞ 06.05.2015 05:58 GÜNCELLEME 06.05.2015 11:07
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Okmeydanı'nda, terör örgütünce zorla tutulduğu iddia edilen 14 yaşındaki çocuk, düzenlenen operasyon sonucu kurtarılarak, ailesine teslim edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bursa'da yaşayan ailesinin yanından kaçtığı ve terör örgütü DHKP-C tarafından zorla tutulduğu bildirilen F.S.A'nın kurtarılması için operasyon düzenledi.

Daha önce de defalarca operasyon düzenlenen 3 katlı bir binada tutulduğu öğrenilen çocuğun kurtarılması için terörle mücadele ekipleri, özel harekat, çevik kuvvet ve itfaiye desteğiyle operasyonu gerçekleştirdi.

Piyalepaşa Caddesi'nde kapısı güçlendirilmiş binanın 2. ve 3. katına itfaiye merdivenleri ile tırmanan özel harekat polisleri, camlardaki parmaklıkları hidrolik makaslarla keserek binaya girdi.

Polis ekipleri binada bulunan aralarında kadınların da olduğu 9 şüpheliyi gözaltına alırken, zorla tutulduğu öne sürülen F.S.A. operasyonun yapıldığı caddede bekleyen annesi A.A'ya teslim edildi. Annesine sarılan ve elini öpen F.S.A. ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürülürken, gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilmeleri için hastaneye götürüldü.



Operasyon nedeniyle Okmeydanı ara sokaklarına "akrep" diye tabir edilen zırhlı araçlar ile TOMA konuşlandırıldı. 

YORUMLAR 17
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bunların pkk oldukları belli hazır elimizdeler.devlet bunları içerde temizlese ya..
    Cevapla
  • gereksiz 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet artık gözaltına alınıp götürülürken bile kinini zehrini kusan bu şahısların sesinin duyulmasını engellemeli. giderken bile şov yapıyorlar. empoze etmeye çalışıyorlar akıllarındakini
    Cevapla
  • güneyli 8 yıl önce Şikayet Et
    yeni bir BERKİN,i kurban etmeye hazırlanıyorlarmış anne babalar dikkattttttttttttttttttttttt
    Cevapla
  • kul 8 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yerlerini biliyor neden aktif ağır tutuklamalar operasyonlar yapıp temizlemiyor adamlar rahat hareket ediyor izin verilmemeli...
    Cevapla
  • Türk Oğlu Türk 8 yıl önce Şikayet Et
    Bilmediğin bir yere gitmelerindense bildiğin yerde olmaları daha yeğdir.Hem düşünce fiili bir şuça dönüşmediği sürece suç değildir.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    cehenneme yolcu bunlar Allahualem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık