Giresun Belediyesi "Temiz Çevrem" Kampanyası başlattı

Giresun Belediyesi tarafından "Temiz Çevrem" Kampanyası başlatıldı.

Giresun Belediyesi "Temiz Çevrem" Kampanyası başlattı
Giresun Belediyesi "Temiz Çevrem" Kampanyası başlattı
GİRİŞ 06.05.2015 11:14 GÜNCELLEME 06.05.2015 11:14

Atatürk Meydanı'nda gerçekleştirilen kampanyanın açılış töreninde konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kampanya ile Giresun halkında var olan çevre bilincinin geliştirilmesi ve çevreye sahip çıkılmasını hedeflediklerini söyledi.

Aksu, doğada en büyük zarara yol açan atık piller, tıbbi atıklar, plastik malzemeler, cam, metal malzemeler, ayrı toplanarak geri dönüşüm sağlanması gerektiğini vurgulayarak, "Atık yağlar konusu ayrı bir önem taşımaktadır. Evlerde, iş yerlerinde sıvı atık yağları, madeni atık yağları ayrı depolayarak geri dönüşüme vermeliyiz. Belediyemiz tıbbi atık tesisi kurarak, önemli bir adım atmıştır. Hem çevremizi korumalıyız, hem de ekonomiye katkı sağlamalıyız. Sadece bizim temizlememiz ile olmaz. Her birey çevre duyarlılığında olursa başarılı oluruz. Birlikte yaşadığımız yaşam alanlarını hep birlikte temiz tutmalıyız” dedi.

Giresun halkını kampanyaya destek olmaya davet eden Aksu, "Çevremizi, bahçemizi, cadde ve sokaklarımızı, evimizi, denizi, suları, kendimizi temiz tutmalıyız. Kampanyayı hazırlayanları kutluyorum. Sağlıklı, temiz Giresun için birlikte çalışmalıyız" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!