Gülen'den 45 dakika sonra ''Hayır'' yanıtı

Fethullah Gülen kendisi ile görüşme talebi yollayan muhabire 45 dakika sonra yakın korumasıyla "Hayır" yanıtını yolladı!

Gülen'den 45 dakika sonra ''Hayır'' yanıtı
Gülen'den 45 dakika sonra ''Hayır'' yanıtı
GİRİŞ 18.05.2015 10:07 GÜNCELLEME 18.05.2015 17:03
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

17-25 Aralık Darbe Girişimi Fethullah Gülen'in gerçek yüzünü gözler önüne serdi. Hocayla ilgili sorulara ise her geçen gün bir yenisi eklendi: Türkiye'nin sırları hangi ülkelere sızdırıldı? Din adamı beddua eder mi?

ESKİ EMNİYET GÖREVLİSİ ÇIKTI

Takvim muhabiri Türkiye'nin merak ettiği bu soruların cevabını öğrenmek için ABD'nin Pensilvanya eyaletine gitti ve ilk önce Saylorsburg kentindeki malikanenin nizamiye gibi korunan kapısını çaldı.

Kendini tanıtarak Gülen'le görüşmek istediğini söyledi. Bu sırada hocanın yakın koruması "Bir süre bekleyin" dedi. Gizemli koruma ana binaya gitti. 45 dakika sonra geri geldi. Gülen'in görüşme için müsait olmadığını bildirdi. Muhabirin kartvizitini aldı ve "Biz sizi sonra arayacağız" dedi. Ancak ekibimizin ABD'de olduğu Pazar gününe kadar Pensilvanya'dan herhangi bir telefon gelmedi. Ekibimizin görüştüğü koruma ise Gülen'in daimi koruması çıktı. Gülen'in en güvendiği koruma olan bu kişinin geçmişte Emniyet'te görev yaptığı, sonradan polis teşkilatından ayrılıp Pensilvanya'ya PDY Lideri'ni korumaya gittiği öğrenildi.

ARTIK ÇARDAĞA UĞRAMIYOR...

Öte yandan Gülen'in gerçek yüzü ortaya çıktıktan sonra ziyaretçi sayısı azaldı.  ABD'de yaşayan Türkler de 17-25 Aralık'tan sonra Gülen'e mesafe koydu. Bu nedenle hoca inzivaya çekildi. Eskiden ana binanın önündeki çardağa sık sık çıkıp dinlenen Gülen, kendini odasına hapsetti!

YORUMLAR 80
  • paralel avcisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Secimden sonra film bitti artik...
    Cevapla
  • Vah vah 8 yıl önce Şikayet Et
    Yakın zamanda ölebilirim falan diyodu ama bis es çıkmadı antreman mı yapıyo ne
    Cevapla
  • Koblay 8 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim tebrik ederim müthiş.Güldürdün bizi....
    Cevapla
  • ferhat 8 yıl önce Şikayet Et
    bu nasil bir muhabir. ailesinden hic mi terbiye almamis. bizler amcalarimizin, dayilarimizin,... yanina gidmedwn once arayim musaitler mi soruyoruz. biraz insanlik insanlik...
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    cikacak yüzümü kaldi, daha beter olsun
    Cevapla
  • paralel antrenman 8 yıl önce Şikayet Et
    yakında kodese gireceği için şimdiden kendini bir odaya kapatarak antrenman yapıyordur..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek tarih verip ekledi: Başaracağız!
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı