"Öğrenciler Avrupa Birliğini Öğreniyor" Projesi

Ouml;ğrenciler Avrupa Birliğini Öğreniyor Projesi kapsamında "Bana Avrupa Birliğini" anlat konulu resim, öykü ve slogan yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

"Öğrenciler Avrupa Birliğini Öğreniyor" Projesi
"Öğrenciler Avrupa Birliğini Öğreniyor" Projesi
GİRİŞ 01.07.2015 14:44 GÜNCELLEME 01.07.2015 14:44

Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Müdürlüğünce hazırlanan proje çerçevesinde düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler için Kars Valiliği Toplantı Salonu'nda ödül töreni düzenlendi.

Programda konuşan Vali Günay Özdemir, yarışmaya katılan öğrenci ve gençlerin bu konudaki kabiliyetlerini ortaya çıkardığını söyledi.

Çocuk ve gençlerin sıkıntılarını giderme yönünde gayretlerinin olduğuna dikkat çeken Özdemir, şöyle konuştu:

''Öncelikle bunu giderebilirsek, problemleri giderebilirsek daha mutlu, daha huzurlu öğrenciler, çocuklar yetiştirebilirsek kabiliyetlerini çok rahat ortaya çıkartabileceğimizi de düşünüyoruz. Kars'taki gençlerimizin geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum çünkü Kars bu anlamda imkanlar açısından, özellikle eğitimle ilgili son yıllarda fiziki imkanlarımızın çoğunu tamamladık. Spor alanları anlamında da gelecek yıllarda özellikle okullarımızdaki salonların yapımıyla ilgili çalışmalarımız olacak.''

Özdemir, konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten 4-10 Mayıs'a özel indirim! Tarım Kredi Market kataloğu