Ülkücüler Çinli sanıp Korelilere saldırdılar

Ülkü Ocakları üyesi bir grup, Topkapı Sarayı'nın önündeki Koreli tursit kafilesini Çinli zannederek saldırdı.

GİRİŞ 04.07.2015 17:42 GÜNCELLEME 04.07.2015 17:44
Bu Habere 245 Yorum Yapılmış

Ülkü Ocakları tarafından İstanbul'da yapılan yürüyüş sonrası bir grup, Topkapı Sarayı'nın önündeki Koreli tursit kafilesini Çinli zannederek saldırdı.

KORELİ TURİST: BEN ÇİNLİ DEĞİLİM

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı tarafından Doğu Türkistan'daki Müslümanlara destek olmak için yürüyüş gerçekleştirdi. Beyazıt Meydanı'nda başlayan yürüyüş Sultanahmet Meydanı'nda son buldu. Burada basın açıklaması yapıldığı sırada ayrılan bir grup Topkapı Sarayı'na doğru koştu. İddiaya göre gruptakiler, Çinli zannettikleri Koreli turist grubuna saldırdı. Saray önünde bekleyen çevik kuvvet ekipleri araya girerek etten duvar ördü. Koreli turistler hemen olay yerinden uzaklaştırıldı. Bu sırada polisle grup arasında arbede yaşandı. Gruptakilerden bazıları araya girerek arbedeyi önlemeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Bunun üzerine polis gaz kullandı. Müdahale sonrası polis grup olay yerinden uzaklaştırıldı. Saldırıya uğrayan bir Koreli turist, İngilizce "Ben Çinli değil Koreliyim" diyerek gülümsediği görüldü.

YORUMLAR 245
  • Münekkid 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar Uygurları da Çinli zannedip saldırabilirler. Mefkuresiz ülkücüler...
    Cevapla
  • emirhan 8 yıl önce Şikayet Et
    bu olayi tasvip etmiyorum, ama ..burada eminim cogunuz, dhkpcilerin yurus yaparken veya ellerinde otobuslere icinde yaslisini cocogu demeden yakmaya calisanlara bu kadar tepki gostermemistir.. kaldiki bu haberin abartili bir haber oldugu bes belli.. soncuta boyle yuruyusler hemen hemen her zaman oluyor istanbulda.. keske hepsi boyle olsa.. amaaaa yok sizin niyetiniz baska..
    Cevapla
  • Kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Çinlilerden farkınız ne kaldı ülkendeki misafire saldirdın ayıp ayıp
    Cevapla
  • yakışmadı.. 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH korusun mhp bu ülkenin başına gelirse VAY HALİMİZE her gün sokak kavgaları kaçınılmaz olur bu insanlar çinli dahi olsa onların suçu yok siz onları değil ÇİN yönetimini eleştirin zaten halkınada yönetim nefes aldırmıyor çok BASKICI SERT ZÜLÜMKAR ACIMASIZ bir yönetim şekli var ülkücü oldukların söyleyenler masum insanlardan intikam alma gibi bir girişime girmeleri sadece VATANIMIZA karşı yapılmış LEKE OLUR..
    Cevapla
  • hakikat 8 yıl önce Şikayet Et
    ya işte bu gibilerini başımıza getirmemek gerek...bunlar cahil,cühela kesim...yahu diyelim ki onlar çinli ve diyelim ki erkek...şimdi sen onlara saldırsan çinde ki zulüm azalır mı artar mı iyi düşünmek gerek tabi??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler