Yakalanan PKK'lının üzerinden çıkanlar şoke etti!

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin kent merkezinde yaptığı uygulamada, PKK üyesi olduğu iddiasıyla aranan 1 kişi yakalandı.

Yakalanan PKK'lının üzerinden çıkanlar şoke etti!
Yakalanan PKK'lının üzerinden çıkanlar şoke etti!
GİRİŞ 07.07.2015 14:34 GÜNCELLEME 07.07.2015 14:34

Operasyonlarda 9 kilo 900 gram kubar, 7 kilo 600 gram toz olmak üzere 17.5 kilo esrar ile 2 silah ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği, polisin kentte düzenlediği operasyonlarda 1125 kişi ve 170 aracın sorgusunun yapıldığı ve 114 işyerinin kontrol edildiğini belirterek, 8 araca toplam 968 lira para cezası uygulandığın ve 3 aracın trafikten men edildiğiin açıkladı. Açıklamada şöyle denildi:

"PKK/KCK terör örgütü adına Sur İlçesi'nde eylem ve faaliyetlerde bulunan terör örgütü mensubu bir kişi, yakalanarak adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı. Durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 9.9 kilo kubar esrar geçirilirken, konuyla ilgili 3 şahıs gözaltına alındı. Bağlar Mahallesi'nde F.D. isimli şahsın evinde yapılan aramada ise 7.6 kilo toz esrar maddesi ve hassas terazi ele geçirildi. F.D. isimli şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edildi. Bir ikamette yapılan aramada ise, 1 adet Lama marka tabanca, bu tabancaya ait 2 şarjör ve 19 adet fişek ele geçirildi. Uygulama kapsamında, yol üzerinde durumundan şüphelenilen bir şahsın üzerinde yapılan üst aramasında özel yapım bilye atan 1 adet silah ele geçirildi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, ilimizde huzur ve güvenliğin devamı için tüm devlet kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışmalarını aralıksız ve kararlı bir biçimde sürdürmeye devam edecektir."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...