İHH'dan 2 bin 500 kişilik iftar

İHH İnsani Yardım Vakfı Afyonkarahisar Şubesi, "Kardeşçe Paylaşalım" sloganıyla 2 bin 500 kişilik iftar programı düzenledi.

İHH'dan 2 bin 500 kişilik iftar
İHH'dan 2 bin 500 kişilik iftar
GİRİŞ 08.07.2015 08:42 GÜNCELLEME 08.07.2015 08:42

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Açık Otoparkında düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, böylesine önemli kardeşlik sofrasında bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Kimsesiz ve yardıma muhtaç kimselere bu ve buna benzer etkinliklerle yardım edilmesi gerektiğini aktaran Güner, "Bizlerinde onların yanında olduklarını asla unutmasınlar. Rabbim tutulan tüm oruçları kabul etsin" diye konuştu.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise İHH'nın kardeşçe paylaşalım sloganı altında düzenlenen iftar programlarına katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "İHH'ya gönül vermiş herkese teşekkür ediyorum. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"

İHH Şube Başkanı Ahmet Ertürk ise iftar programına katılan herkese teşekkür ederek, kimsenin kimseye yabancı olmadığını belirtti.

İHH'nın bugünlere gönüllülerin sayesinde geldiğini aktaran Ertürk, "Rabbim bu yaptıklarımızı zayi etmesin. İHH her zaman sahabelerin, medeniyetin ve Osmanlının izini takip eder. Böyle bir etkinlik düzenlemekten mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe