İhtiyaç sahiplerine ramazanda sıcak yemek

Ceylanpınar ilçesinde hayırseverler tarafından kurulan aşevi, 7 yıldır ramazanda ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek veriyor

İhtiyaç sahiplerine ramazanda sıcak yemek
İhtiyaç sahiplerine ramazanda sıcak yemek
GİRİŞ 12.07.2015 12:55 GÜNCELLEME 12.07.2015 12:55

 Ceylanpınar ilçesinde hayırseverler tarafından kurulan aşevi, ramazan boyunca her gün bin 200 kişiye iftarda sıcak yemek veriyor.

Hayırseverler tarafından ihtiyaç sahiplerine ramazanda hizmet vermek amacıyla 7 yıl önce oluşturulan aşevi, gönüllülerin desteğiyle ihtiyaç sahibi insanlara yemek ulaştırmaya devam ediyor.

Aşevi sorumlusu Şehmus Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce günlük 500 kişiye yemek dağıttıklarını belirterek, Suriyeli sığınmacıların da gelmesiyle bu sayıyı bin 200'e çıkardıklarını söyledi.

Amaçlarının söz konusu hizmeti yılın tamamına yaymak olduğunu vurgulayan Öztürk, "Aşevinde verdiğimiz hizmeti hayırseverlerin yardımıyla gerçekleştiriyoruz. Amacımız ihtiyaç sahiplerinin iftar sofralarına bir kap yemek de olsa katkıda bulunmak. Yardımseverler her zaman yanımızda oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Yardım almak ve etmek isteyenlere kapımız her zaman açık" dedi.

Suriyeli Muhammed Cerat da 8 çocuğuyla aşevinden aldıkları yemekle oruçlarını açtıklarını ifade etti.

Şehmus Albayrak ise hizmetten memnun olduğunu dile getirerek, görevlilere teşekkür etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
"Çöp ev" davasında mütalaa açıklandı
Bedava dağıttı, duyan oraya koştu! Markette 30 TL