Manavgat'ta sivrisinekle mücadele çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesinde haşere ve sivrisinekle mücadele çalışmalarını sürdüren ekiplerin sayısını 40'tan 50'ye çıkardı

Manavgat'ta sivrisinekle mücadele çalışmaları
Manavgat'ta sivrisinekle mücadele çalışmaları
GİRİŞ 23.07.2015 16:14 GÜNCELLEME 23.07.2015 16:34

Manavgat ilçesinde haşere ve sivrisinekle mücadele çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü ekiplerinin sayısının 40'tan 50'ye çıkarıldığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi, insan sağlığının korunması ve insanlar üzerinde oluşacak rahatsızlıkların en aza indirilmesi amacıyla haşere ve sivrisinekle mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında Manavgat ilçesinde haşere ve sivrisinekle mücadele çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü ekiplerinin sayısı, 40'tan 50'ye çıkarıldı. Ekipler tarafından kullanılan araçlara da takviye yapıldı. 

Entegre bir program çerçevesinde yürütülen mücadele çalışmaları, biyolojik, kimyasal ve kültürel mücadele halinde yürütülüyor. Çalışmalarda Sağlık Bakanlığı'ndan ruhsatlı etkin mücadele ilaçları kullanılıyor.

 Çalışmalar larva, uçkun, karasinek, sivrisinek, hamam böceği, yakarca ve kene mücadelesi şeklinde 31 Aralık 2015'e kadar kesintisiz devam edecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!