"OPET Temiz Tuvalet Konvoyu" Hatay'da

 OPET’in temiz ve sağlıklı bir toplum hedefiyle başlattığı "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturulan "Temiz Tuvalet Tırları" Hatay'a geldi.

"OPET Temiz Tuvalet Konvoyu" Hatay'da
"OPET Temiz Tuvalet Konvoyu" Hatay'da
GİRİŞ 31.07.2015 15:08 GÜNCELLEME 31.07.2015 15:08

Opet'ten yapılan açıklamada, Hatay'daki tüm OPET istasyonlarında sürücülere malzeme tedariği , bilgilendirici broşürler ve temizlik kitleri dağıtıldığı belirtildi.

Tırların yaz boyunca 30 şehirde 180 istasyonda çalışmalarını sürdüreceğini bildirilen açıklamada, tırların sosyal sorumluluk projesi kapsamında iki ayrı rota üzerinden yola çıktığını ve 3 ay içerisinde yaklaşık 10 bin kilometre yol kat ettiği aktarıldı.

Temiz Tuvalet kampanyasının fikir lideri ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, projeyle 15 yıl içerisinde 8 milyon kişiye ulaşarak hijyen eğitimi verdiklerini belirtti,

Tuvaletlerin bir ülkenin medeniyet göstergesi olduğunu ifade eden Öztürk, şu ifadelere yer verdi:

"Kampanyamız, bizim temiz ve sağlıklı toplum yaratma mücadelemizdir. Temiz Tuvalet kampanyasını kendi istasyonlarımızda uygularken, 72 ili gezerek 6 milyon kilometre yol kat ettik. Köy ve kasabalarda halka, okullarda öğretmen ve öğrencilerimize seminerler verdik. Sağlıklı bir gelecek için projemizi yaygınlaştırmaya devam ediyoruz. Sektörümüzde 9 yıldır kesintisiz müşteri memnuniyeti en yüksek marka seçilmemizde de bu kampanyamızın önemli etkisi olmasından memnuniyet duyuyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?