KLÜ'de akademik yıl kayıtları başladı

KLÜ Rektörü Aykaç: "Yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimizle sayımız 24 bine ulaşmış olacak"

KLÜ'de akademik yıl kayıtları başladı
KLÜ'de akademik yıl kayıtları başladı
GİRİŞ 03.08.2015 15:17 GÜNCELLEME 03.08.2015 15:31

Kırklareli Üniversitesinde (KLÜ) akademik kayıtlar başladı.

Akademik yılın ilk kaydını yaptıran Ayça Ertik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fen Edebiyat Fakültesi'nde okuyacağını belirterek, kaydını yaptıran ilk öğrenci olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

KLÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç da 6 bin 858 öğrencinin 7 Ağustos Cuma gününe kadar üniversiteye kayıt yaptıracağını belirtti.

Üniversitenin öğrenci sayısının yeni kayıtlarla 24 bine yükseleceğini ifade eden Aykaç, KLÜ tercih eden öğrencilere teşekkür etti.

Üniversitelerinin hızla gelişerek büyüdüğünü anlatan Aykaç, konuşmasına şöyle devam etti:

"Yeni eğitim öğretim yılının ilk öğrencilerini bugün kabul ediyoruz. Çok sevinçliyiz. Öğrencilerimizi burada görmek, üniversitemizin yeni öğrencilerini kabul etmek bizim için çok büyük bir mutluluk kaynağı. Üniversitemiz bu yıl çok daha güçlü bir şekilde yeni eğitim öğretim yılına başlayacak. Yeni bölümler, yeni öğrencileri ve yeni akademik kadroyla daha güçlü bir biçimde inşallah yeni eğitim öğretim yılına başlıyoruz. Sağlık ve mutluluk içinde bütün öğrencilerimizin, öğretim üyelerimizin ve idari personelimizin başarıyla tamamlamasını diliyorum ve umut ediyorum. İnşallah büyük başarılarla sağlık ve mutluluk içinde eğitim öğretime başlar ve bu şekilde tamamlarız. Bütün öğrencilerimize, öğretim üyelerimize, idari personelimize başarılar diliyorum. 6 bin 858 öğrenci kayıt hakkı kazandı. Yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimizle sayımız 24 bine ulaşmış olacak."

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe