30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yılı

Devlet Erkanı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yılında Anıtkabir'de...

GİRİŞ 30.08.2015 09:06 GÜNCELLEME 30.08.2015 13:28
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ankara'daki etkinlikler Anıtkabir'de resmi törenle başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Erdoğan, burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı ve deftere yazdığı metni okudu.

Erdoğan, şunları kaydetti:

"Aziz Atatürk;

Büyük Zafer'in 93. yıl dönümüne ulaştığımız bugün, bizlere emanetin olan cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Kurtuluş Savaşımızın dönüm noktası olan Büyük Zafer'de ve o güne kadar geçen süreçte inancı ve iradesiyle tarihi bir mücadele veren Zat-ı Ali'niz başta olmak üzere Büyük Millet Meclisi mensupları ile erinden subayına kadar tüm askerlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.

Büyük Zafer'in 93. yıldönümü / Galeri

Anadolu'yu ebedi yurdumuz olarak muhafaza etme mücadelemiz bugün de sürüyor. Ülkemizin varlığına kasteden iç ve dış hiçbir güç, istiklalimizin ve istikbalimizin üzerine gölge düşüremeyecektir. Anadolu'nun düşman işgalinden kurtarılması ve yeni devletimizin kuruluşu sürecinde mücadele veren şehitlerimize ve gazilerimize bir kez daha Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimiz ve onun bağrından çıkan güvenlik güçlerimiz emanetine sahip çıkıyor.

Ruhun şad olsun. "

YORUMLAR 11
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Reis 13 yılda ABD,AB ,Avrupaya kıskandıracak duruma getirdi..kendi imamlatımız silahlarımızla korku salmaya başladık,ekonomimiz güçlendi,ama 7 haziranda hdp,yi meclise sokarak bu güçlü ülkeyi yine karıştırmaya çalıştılar..Ama Türkiye yine dimdik ayakta.
    Cevapla
  • Serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Memleket ne halde yaa. Güzelim ülke 13 yılda ne hala geldi.
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Ülke 7 hazirandan ne hale geldi diyeceksin?..Tayyip gitsin diye pkk ile yandaş olanlar pkk.yı meclise sokanlar Şehitlerimizin her dökülen kanının hesabını er geç verecekler..Bekle 1 kasımı?.
    Cevapla
  • Türkesci 8 yıl önce Şikayet Et
    Baska siteye. Biz senin gibi dusunmuyoruz hadi yol gorundu.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    !3 yılda"Güzelim ülke"80 yılda yapılan olumlu katkılarla kıyas edilemiyecek olumlu katkılar kazanmış,elpençe duran bir ülkeden,ayak ayak üstüne atan,abd nin kendi ağzıyla itiraf ettiği gibi"sormadan,bağımsızca hareket" eder hale,imf kapılarında dilencilikden,imf yi kendine muhtaç eder hale,düşmanların dövizi bir pun bile artırmasında tepe takla olan ekonomisi,düşmanların dövizi bu günlerde katkat değerlendirdiği bir ortamda bile ekonmisi dimdik devam eder hale gelmiş,nankör ve hainlerin inkarlarına rağmen gerçekte.
    Cevapla
  • binabdal 8 yıl önce Şikayet Et
    30 Ağustos zafer bayramına bugüne kadar HDP liler katılmazdı bugün ise MHP katılmadı, ne diyelim hayırlı olsun.
    Cevapla
  • sapantutaneller 8 yıl önce Şikayet Et
    aziz ismi allah a aittir yanlis baslamis
    Cevapla
  • halil ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Külliye Osmanlının mirasıdır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar!
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe