Savcı Sayan'dan gündemi sarsacak iddia

Ülke TV programı ‘En Sıradışı’nda dün akşam eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Savcı Sayan tarafından olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

GİRİŞ 29.01.2016 16:53 GÜNCELLEME 29.01.2016 17:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Gazeteci Turgay Güler’in kendine has üslubu, Hasan Öztürk, Ahmet Kekeç, Yusuf Ziya Cömert ve Savcı Sayan’ın yorumlarıyla ekrana gelen ‘En Sıradışı’ gündemde yer alan sıcak konu başlıklarını masaya yatırmaya devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ettiği hakaretlerin arkasında hangi sebeplerin olduğunun konuşulduğu programda eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Savcı Sayan ortaya çarpıcı bir iddia attı. “Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a karşı gerçekleştirilen kaset komplosunu kimin gerçekleştirdiğinin çok kısa süre ortaya çıkacak” diyen Sayan, CHP ve Paralel Yapı arasında 17-25 Aralık darbe girişiminden önce kurulmak istenen kirli ittifakı anlattı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun içlerinde eski CHP Milletvekili Umut Oran ve Hakan Aygün’ün de olduğu bir grup CHP’li MYK üyesi ile  17-25 Aralık Darbe girişiminden hemen önce ABD’ye gittiğini ve orada Paralel yapı ile gizli kapılar arkasında bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyleyen Sayan, “Umut Oran, Türkiye’ye dönünce orada neler konuştuklarını eski CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve eski CHP Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e anlattı. Paralel yapının kendilerine hükümet aleyhinde hazırladıkları kasetleri gösterdiğini ve CHP’yi iktidar yapmak istediklerini söyleyen Oran, Tekin ve Erzen’e kendisinin çekinceli davrandığını çünkü onların amaçlarının bizi iktidara taşımak değil bizim üzerimizden Türkiye’yi bölmek olduğunu düşünüyorum dedi. Hem Gürsel Tekin hem de Ateş Ünal Erzen’in bu konuşmanın canlı şahitleridir.” dedi.

Gündemi ve perde arkasını masaya yatıran ‘En Sıradışı’ Perşembe akşamı saat 22:00’de canlı yayınla Ülke TV’de

 

YORUMLAR 10
  • İgufuy 8 yıl önce Şikayet Et
    La ne gerilim veriyisun paralel de kurtul...moda bu
    Cevapla
  • tc.vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    o zaman ıspatlansın chp kapatılsın.hepsi hapsi boylar.terörde biter o zaman.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın savcı vatansever bir insan helal sana
    Cevapla
  • kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    konuş sayın savcı heycanlı oluyor
    Cevapla
  • cem 8 yıl önce Şikayet Et
    sayan doğruluk payı var ise suskun kalmıyorsan sana tşkler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto