Şanlıurfa’da 2 ton kaçak et ele geçirildi

Şanlıurfa’da Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından satışa hazır bekletilen 2 ton kırmızı ve beyaz kaçak et ele geçirildi.

Şanlıurfa’da 2 ton kaçak et ele geçirildi
Şanlıurfa’da 2 ton kaçak et ele geçirildi
GİRİŞ 10.02.2016 17:06 GÜNCELLEME 10.02.2016 17:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İlçe sınırları içerisinde faaliyetlerini sürdüren Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program dahilindeki rutin denetimlerinin yanı sıra, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendiriyor. Vatandaşların güvenli alışveriş yapıp daha hijyenik koşullarda beslenmelerini amaçlayan Eyyübiye Belediyesi, denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

Denetimler kapsamında, bugün sabah saatlerinde Evren Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir soğuk hava deposuna baskın düzenleyen zabıta ekipleri, gördükleri manzara karşısında adeta şaşkına döndü. Depoda piyasaya sürülmek üzere hazır bekletilen yaklaşık 2 ton kırmızı ve beyaz kaçak ete el koyan Eyyübiye Belediyesi zabıta ekipleri, iş yeri hakkında da cezai işlem başlatırken, kaçak ete de imha edilmek üzere el koydu.

Evren Sanayi Sitesindeki soğuk hava deposuna gerçekleştirilen kaçak et operasyonu sonrası açıklamada bulunan Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşlara da uyarılarda bulundu. Yetkililer, "Gerek rutin denetimlerimiz, gerekse de vatandaşlar tarafından gelen ihbarlar sonrası yaptığımız denetimlerdeki tek gayemiz, vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda beslenmelerini sağlamaktır. Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde ikamet eden vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Başkanımız Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla gece gündüz denetimlerimiz devam edecek. Bu konuda vatandaşlarımızın da bizlere yardımcı olmaları gerekmektedir. Herhangi olumsuz bir durum karşısında anında Turkuaz Masa aracılığıyla bizlerle irtibata geçip bilgi vermeleri gerekmektedir" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 1
  • koray 8 yıl önce Şikayet Et
    peygamberler şehrini ne hale getirmişler arkadaş ordaki afrika kabilelerinin işidir kesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...