Ege Denizi'nde deprem

Ege Denizi'ndeki Skyros Adası'nın güney kıyıları yakınlarında, Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ege Denizi'nde deprem
Ege Denizi'nde deprem
GİRİŞ 21.05.2016 03:54 GÜNCELLEME 21.05.2016 04:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Bilgilendirme Servisi verilerine göre saat 23.00'da Ege Denizi'ndeki Skyros Adası'nın güney kıyıları yakınlarında, Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem 19.27 km derinlikte meydana geldi.   

YORUMLAR 4
  • sonumiz iyidegil 7 yıl önce Şikayet Et
    Inşallah özelikle istanbulda yıkıcı bir deprem olur niye böyle soyliyon diyenlere 300 binliranın altında ev bulmak çok zor enkotu evin kirası 1000 lira satılan evlerin %80morgic yani faizle eğer bir deprem filan yasamasak inanin lanetlenmis bir toplum olarak helak ediliriz müslümanlar için en kötü son helak olmaktır enbuyuk günah olan faizle yani morgicla peynir ekmek gibi ev alıyoruz bu nasıl iştir allah aşkına
    Cevapla
  • muffti 7 yıl önce Şikayet Et
    Sende ne yazıkki ismini taşıyamıyorsun, bir insan nasıl olurda evler ucuzlasın diye Istanbul gibi bir şehir dursun, Dünyanın her hangi bir yerinde deprem gibi bir afetin oluşmasını ister. Bu benim insanlık anlayışıma karşı.
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Yukaridaki kardeşimin yorumu birilerinin zoruna gitmiş adam haklı satılan evlerin çoğu morgicla yani faizle sorarım faiz enbuyuk günahlardan değilmi .Muffti ?
    Cevapla
  • muffti 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen insan olmamış, devrimde geri kalmış bir mahluk olarak kalacak ve hiç bir şeye sahip olamayacaksın. Bu zihniyetle benciliğin doruğuna ulaşmış oluyorsun, kutlarım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamleleri sonrası İsrail'den Irak komplosu! Ankara darbeyi vurdu gözleri döndü
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak