Alev alan koyunları itfaiye söndürdü

Antalya Kemer'de atık malzemelerin bulunduğu hurdalıkta yangın çıktı, burada bağlı olan 4 koyun alevlerin arasından kurtarıldı.

Alev alan koyunları itfaiye söndürdü
Alev alan koyunları itfaiye söndürdü
GİRİŞ 24.06.2016 18:59 GÜNCELLEME 24.06.2016 18:59

Yeni Mahalle'deki Hacı Hafize Saygın İlkokulu'nun yan tarafındaki müstakil evin ön tarafında bulunan hurdalıktaki atık malzemelerde saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Sebebi bilinmeyen yangında kağıt, naylon ve benzeri atık malzemeler tutuştu. Yanan alanın yan tarafında bağlı olan 4 koyun ise alevlerin içinde kaldı. Evde oturan 52 yaşındaki Mehmet Karaoğlan dumanı fark ederek, itfaiyeden yardım istedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerine durum bildirildi. Alevlerin arasında kalan 4 koyun çevredekiler ve ev sahibi tarafından kurtarıldı. Sırt kısımlarındaki tüyleri yanan hayvanlara hortumla su sıkıldı. İtfaiyenin müdahalesinin ardından bölgedeki yangın büyümeden söndürüldü.

Yangının çıkış nedenini bilmediğini söyleyen Mehmet Karaoğlan, "İçerideydim bir baktım orası yanıyor. Patlama sesleri geliyor. Ben de burada patlama oldu dedim. Önce hortumla yangına müdahale ettim. Burada bir arkadaşım ile birlikte yaşıyoruz" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!