Atatürk Havalimanı'nda ağlatan tören

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısında hayatını kaybeden çalışanlar için tören düzenlendi.

Atatürk Havalimanı'nda ağlatan tören
Atatürk Havalimanı'nda ağlatan tören
GİRİŞ 30.06.2016 20:35 GÜNCELLEME 30.06.2016 20:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dış Hatlar Terminali'ndeki törene hayatını kaybedenlerin yakınları, mesai arkadaşları ve yolcular katıldı. Törende helallik alındığı sırada törene katılan herkes gözyaşlarına hakim olamadı.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yaşamını yitiren çalışanların fotoğrafları özel olarak hazırlanan platformun üzerine konuldu. Törene Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Orhan Birdal, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, THY Genel Müdürü Temel Kotil, TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Havalimanı Başmüdürü Timur Alp Bayrak, vefat edenlerin yakınları, havalimanı çalışanlarıyla yolcular katıldı.

HELALLİK ALINDIĞI SIRADA KİMSE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Törende saygı duruşunun ardından Hazerfen Ahmet Çelebi Camii İmam Hatibi Mustafa Coşkun tarafından Kuran-ı Kerim okundu, yaşamanı yitiren havalimanı çalışanları için dua edildi. Helallik alındığı sırada törene katılan mesai arkadaşlarının ve bazı yolcuların gözyaşlarına hakim olamadıkları görüldü.

"O DURUMU BİREBİR YAŞADIK"

Coşkun, havalimanı yakınlarındaki bir camide görev yaptığını ifade ederek, "Olaydan 10 dakika sonra olay yerine sayın Valimizle geldik. O durumu birebir yaşadık. Hala psikolojim alt üst. Rabbim bir daha bu olayları yaşatmasın ancak biz dimdik ayaktayız. Hayat kaldığı yerden devam ediyor. Zalimleri sevindirmeyeceğiz. Onun için metin olacağız, dik olacağız. Her zaman için güçlü olacağız. Hiçbir zaman, ağlarken göz yaşımızı dışarı değil, içimize akıtacağız." diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    cok zor.... Rabbim kimseyi boyle sinamasin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek tarih verip ekledi: Başaracağız!
The Telegraph yazdı: Vladimir Putin'e büyük şok!