Tedbir elden bırakılmıyor!

Askeri birliklerin önüne çekilen otobüs ve kamyonlar bulundukları yerde beklemeye devam ediyor.

Tedbir elden bırakılmıyor!
Tedbir elden bırakılmıyor!
GİRİŞ 30.07.2016 14:23 GÜNCELLEME 30.07.2016 14:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızan FETÖ/PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında tankların ve askeri araçların dışarı çıkamaması için askeri birliklerin önüne otobüs, kamyon ve iş makineleri çekilmişti. Darbe girişiminin ardından cuntacı askerler tek tek toplanırken, otobüs ve kamyonların askeri birlikler önündeki bekleyişi de devam ediyor.

Belediyelere ait iş makineleri hala birlikler önünde dururken, iş makinelerinin şoförleri de demokrasi nöbetlerine burada devam ediyor. Tedbirin elden bırakılmadığı yerlerin başında ise Ankara Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Tümen Komutanlığı, Kocaeli Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanlığı ve İstanbul Hasdal Kışlası geliyor.

YORUMLAR 4
  • Big Think 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu görüntüler, eylemler TSK yı rencide eden görüntüler.60-70 Ton ağırlığında Paletli zırhlı bir aracı durduramaz. Üstelik mühimmat kullanmasına bile gerek yok. Ayrıca Tank veya ZPT nin nizamiye kapısından da çıkmaya ihtiyacı yoktur. duvar çit bina vs.. ortasından delip geçebilir. Bence bu barikatların derhal kaldırılması lazım. Barikatı nizamiyeler yerine Laik, Demokratik, Hukuk devletine karşı olan düşüncelerin önüne koymak en doğrusu. Görüyoruz ki 15 Temmuz sonrası inşallah başladı...
    Cevapla
  • Enis ceyhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Kışla önleri otobüs kamyon vs gibi araçlar tarafından kapatılmak yerine tankın çalışmasını engelleyecek bir parcanın sökülüp bir depoya kilitlenmesi daha mantıklı geliyor.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    pkk yine rahat hareket edecek son zamanlarda şehit sayısı arttı.devlet kurumları çalışıyor,kamyonları çekelim.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık kamyonları çekmek lazım devlet kurumları çalışıyor,(doğuda çıkmalarına engel olurlarsa pkk yine rahat
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto