FETÖ'den örgüt üyelerine yeni talimat

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, sosyal medya üzerinden verdiği mesajda, örgüt üyelerine medyayı takip etmemeleri talimatı verdi

GİRİŞ 31.08.2016 22:26 GÜNCELLEME 01.09.2016 05:17
Bu Habere 159 Yorum Yapılmış

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, sohbet görünümü altında sosyal medya  üzerinden ilettiği 28 Ağustos 2016 tarihli video mesajında, üyelerini haber  izlemek ya da okumaktan uzak durmaya çağırdı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Medyadaki gerçeklerin örgütten kopuşları hızlandıracağından  endişelendiği görülen Gülen, üyelerine şu ifadelerle seslendi:

"Yüzünü onlara kulak verir, onlara dinler, bir yönüyle bir şeyleri  onlara okumaya çalışırsanız onlardan gelen çok rahatsız edici şeyler gelir size  çarpar.

Bu açıdan falan şöyle demiş, filan şöyle demiş,  bütün bunlar bu  güftuguya (dedikodu) karşı, böyle dedikodularla iştigal ederseniz zihin dünyanız  düşünce ve tefekkür dünyanız bunlarla meşgul olur. Zihin dünyanız bunlarla meşgul  olur."

Gülen, "güftugu" olarak nitelediği haberlerin birkaç kişi tarafından  takip edilmesinin yeterli olacağını belirttiği  talimatında, "Elden geldiğince  bir iki insan güftuguyu takibe vazifelendirilebilir. Onlar takib ederler.  Kuzu koyun kurda kaptırılmasın. Ezhanı nezihe, onların kuruntusu ile kirlenmesin"  ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 159
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabi, bunlarin takip edilecek medyalari birer birer coktukce sair medyadan bunlarin ic yuzunu millet gorup ogrendikce hepten kan kaybedecekler, arada kalanlarda kaybedilince bu sozumona kainat imamcigi oturdugu yerde dimdizlalk yapayanliz kalacak diye baska medyayi takip etmeyin diyor - cakala bak.
    Cevapla
  • Çeltik 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu geri zekalı adam ne kadar yüzsüzmüş daha inanan ahmak kaldımı
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Dilerim ALLAHTAN fethullah gülen ve darbeci muridlerine ALLAH her iki tarafta da azaaaap cektirsin gün yüzü gostertmesin....
    Cevapla
  • Müslüman Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    amiin amiin amiinn inşaallaaaaaahhhhh!!!☆☆☆☆☆
    Cevapla
  • osman ca 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcülerin kirlenecek bir beyni var mı?
    Cevapla
  • metiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi münafıklardan Allah'a sığınırım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!