İfadesi ortaya çıktı: Görüntülerdeki kişi...

Terörist başı Gülen ağlarken yelpaze sallayan İsa Sönmez, "Ben o kişi değilim. Yanlışlığın düzeltilmesini istiyorum" diye ifade verdi.

GİRİŞ 07.09.2016 07:39 GÜNCELLEME 07.09.2016 09:06
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

90’lı yılların başında çekildiği tahmin edilen görüntülerde bayılma numarası yapan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’i, elindeki gazete kâğıdıyla serinletmeye çalışan ve sosyal medyada ‘yelpazeci çocuk’ denilen kişinin Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde diş teknisyenliği yapan İsa Sönmez olduğu ileri sürüldü.

Hakkında çıkan haberler üzerine İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne giden Sönmez’in “Ben o kişi değilim. Yanlışlığın düzeltilmesini istiyorum. Haberi yapanlardan da şikâyetçi olacağım” diye ifade verdiği öğrenildi. Sönmez hakkında soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 25
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir onceki mesajima hizlica bir ornek vermek istiyorum. Mesela Hakan sukur dangalaginin fettosh yaninda suklum puklum videolari var. Aradan gecen zaman icinde adam hala ayni duygu dusuncede, ayni nedemek dahada kuvvetli ve militanca sekilde o herifin yaninda. 15 temmuzdan sonra cok yanilmisim, bilmiyordum yalanini yemeyiz, ama adam 10 sene once bagini kesmisse ayni kefeye koymiyacagiz degilmi? ADALET.
    Cevapla
  • Umut Can 7 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten de at, izi it izine karisti
    Cevapla
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu haberde birkac yanlislik goruyorum. bir kerede cikmadigi icin birkac parcada yayinlamaya calisacagim. Ya gercekten bu adam o adam degilse? Adamin acik adi nerdeyse adresine varincaya kadar hersey acikca verilmis.
    Cevapla
  • Turhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben daha önce de yazdım. Videodaki kişi Kazakistan'da uzun süre çalıştıktan sonra Türkiye'ye dönüş yapan, şimdi yanılmıyorsam Denizli'de yaşayan Adem Zengin'dir.
    Cevapla
  • bayantürk 7 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı