Şehit polisin eşi Rüzgar Çetin davasından vazgeçti

Şehit polisin eşi Adana Adalet Sarayı’na giderek, “şikayetinden vazgeçtiğine” ilişkin dilekçesini İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.

GİRİŞ 30.09.2016 14:52 GÜNCELLEME 30.09.2016 15:24
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in çarptığı otomobilde  şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün eşi Özlem Alagöz şikayetinden vazgeçti.

Adana’da oturan Özlem Alagöz, avukatı Yılmaz Aboşoğlu ve Gökay Gültekin ile birlikte Adana Adalet Sarayı’na giderek, “şikayetinden vazgeçtiğine” ilişkin dilekçesini, UYAP’tan davanın görüldüğü İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.

Daha önce de yaralanan polis memuru Emre Tetik şikayetinden vazgeçmişti.

YORUMLAR 84
  • EmirHan 7 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu adam alkol alarak bir babayiğit polisi şehit etti ve elini kolunu salayarak dışarda mı dolaşacak ben buradan Sayın Cumurbaşkanıma sesleniyourm bu duruma el at ailesi davasını çekebilir şehidine sırt dönebilir Sayın Cumurbaşkanım sen davacı ol bu vatandaştan bu adam bir daha alkol alıp başka yiğitlere kıymasın inşallah hak etiği cezayı çeker yazık oldu ölene.
    Cevapla
  • ALI KURU 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar kolay alkol al baska birinin olumune sebep ol sonrada 12 ay yat elini kolunu sallayarak gez adalet yokki 5 sene yatması lazımdı bastılar parayı kamuya kan parası 7 milyon verdiler sonrada serbes adalete bak
    Cevapla
  • Yalan Dünya 7 yıl önce Şikayet Et
    8 yıllık polis memuru olan İsmet Fatih Alagöz’ün Fen Edebiyat Fakültesi’nden mezun olduğu, ataması yapılmayınca polisliğe geçtiği belirtildi. Cenaze törenine şehidin 4 yaşında Metehan ile 2.5 yaşında Azra Su isimli çocukları getirilmedi.
    Cevapla
  • dadas 7 yıl önce Şikayet Et
    Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan aglar
    Cevapla
  • KahramanMaraşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya tehdit edilmiştir. ya da yüklü miktarda para almıştır. Başka bir izahı olamaz. Ayrıca zanlıyı affetme yetkisi eşe ait değildir. Anasına Babasına sorulmuş mu ki?
    Cevapla
  • Onur 7 yıl önce Şikayet Et
    Millet başına gelmeden boş konuşuyor Allah kimsenin başına böyle bişey vermesin zaten herhalukarda ceza alcak şikayet ceza süresini değiştirir o kadın çocuklarının geleceğini düşünmek zorunda ki Allah zaten buna izin vermiş Allahu Teala şikayetten diyet yada karşılıksız vazgeçebilirsin buyurmuş, başına gelmeyen sallayıp duruyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!