Mardin'de zorla bağış protestosu!

Mardin'de bazı özel servis sürücüleri, plaka işlemlerinde kendilerinden zorla bağış talep edildiği iddiasıyla belediyeyi protesto etti.

GİRİŞ 05.10.2016 11:48 GÜNCELLEME 05.10.2016 11:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığı önünde toplanarak yolu trafiğe kapatan sürücüler, DBP'li belediye yönetimini istifaya davet etti.

BELEDİYE HARAÇ ALIYOR

Grup adına konuşan Mahmut Çapçek, Mardin Büyükşehir Belediyesinin kendilerinden haraç almaya çalıştığını ileri sürdü.

ŞANLIURFA'DA 175 LİRA, MARDİN'DE 6 BİN 500 LİRA

Mardin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığının, güzergah, uygunluk belgesi ve devir parası olarak 6 bin 500 lira talep ettiğini savunan Çapçek, şöyle dedi: "Büyükşehir belediyesi bizden haraç almaya çalışıyor. Diyarbakır'da bu bedel 235 lira, Şanlıurfa'da ise 175 lira, burada ise 6 bin 500 lira. Hiçbirimizin bunu ödemeye gücü yok. Bizler de sadece öğrenciden para kazanıyoruz. Başka hiçbir gelirimiz yok."

"BELEDİYEDEN ŞİKAYETÇİYİZ"

Sürücü Abdülaziz Başçı ise Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerinden haksız yere para talep ettiğini öne sürdü. Geçim sıkıntısı yaşadıkları için istenen parayı ödeyemeyeceklerini bildiren Başçı, "Hepimiz mağduruz, belediyeden şikayetçiyiz. Yetkililer gelmeden hiç kimse servis yapmayacak. Hakkımızı alana kadar biz burada bekleyeceğiz." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Bilmem 7 yıl önce Şikayet Et
    "Arkadașlar mardinde araba varmi,,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
The Telegraph yazdı: Vladimir Putin'e büyük şok!
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!