İstanbul'da hava destekli uyuşturucu operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Şişli Kuştepe’de bir çok adrese operasyon düzenledi.

GİRİŞ 28.10.2016 08:56 GÜNCELLEME 28.10.2016 14:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Şişli Kuştepe’te önceden belirlenen çok sayıda adrese şafak operasyonu düzenledi.

Operasyona Özel Harekat, Yunuslar, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra polis helikopteri de havadan destek verdi. Aramalar sırasında polis ekiplerinin çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Operasyonda şüpheli şahıslar üzerinde arama yapıldı. Yapılan operasyonda gözaltı olup olmadığı konusunda bilgi verilmezken ele geçirilen uyuşturucu miktarı hakkında bilgi verilmedi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Cevdet karaduman 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bu uyuşturucu illetini bitirmek isterse bitirir ama isterse...
    Cevapla
  • Bibüoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Uyuşturucu terör kapsamına alınsın
    Cevapla
  • ismet 7 yıl önce Şikayet Et
    Kadıköyde deniz kenarında yıllardır gelip geçerken hep gördüğümüz o malum esmer bayan vatandaş lar ne diye orda oturup dururlar merak ediyorum benim gibi merak edenler varmı acaba...
    Cevapla
  • musti34 7 yıl önce Şikayet Et
    inş. bu uygulamalar la kalmazda caydırıcı cezalar olur bir kapıdan girip diyer kapıdan çıkıp polisi milelleti tehdit eden satıcılar oldukça bu iş temizlenmez
    Cevapla
  • Adı m.akif 7 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum arkadasa caydırıcı ceza. bence uyuşturucu cinayet vakası sayılması lazım bilmem ne kadar katılır bu konuya arkadaşlar. sizce. .?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?