Teröristbaşı Gülen'in 'en sevdiği' isim yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen’in 'En sevdiğim öğrencilerimdir' dediği Mehmet Tabanca, İzmir'deki evinde yakalanarak gözaltına alındı.

GİRİŞ 30.11.2016 14:01 GÜNCELLEME 30.11.2016 15:40
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Aliağa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in öğrencilerinden Mehmet Tabanca için operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Bayraklı ilçesindeki evinde yakalanan Tabanca, gözaltına alınarak Aliağa Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Evde ele geçirilen birçok örgütsel dokümanlara da el konuldu.


 
  Gözaltına alınan ve FETÖ lideri Fethullah Gülen’in 'En sevdiğim öğrencilerimdir' dediği Mehmet Tabanca'nın, örgütün Türkiye genelinde en üst düzey kişilerden oluşan grubuna dahil olduğu ve örgütün şifreli yazışma programı ByLock ve Eagle isimli programı kullandığı ifade edildi. Yine Mehmet Tabanca'nın, büyük iş adamları ile gizli şekilde toplantılar yaparak iş adamlarını yönettiği, defalarca Pensilvanya'da örgüt liderinin yanına gidip geldiği ve uzun süre yanında kaldığı belirtildi.
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 22
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunun kalbinde sevgi ne arar ki çok sevsin. Olsa olsa en çok kullandığı siyonizm kölelerinden biridir.
    Cevapla
  • Abdulhayy 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar itiraflar,deliller ve fettonun haçlı a(çı)klaması,dış müdahale talebi,vatan nöbeti tutanlara ahmak demesi ortadayken görmemezlikten gelmenin bedeli hırsız gibi yakalanıp hapsi boylamaktır
    Cevapla
  • Mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    İnanmayın kalbi nifaka uğramış bunun gibi insanlar kimseyi hakiki sevmezler yani karşılıksız ve ALLAH için sevgiyi bilmezler
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    İslam dinine verdigin hasar çok büyük Boynun kopsun gülen inşallah
    Cevapla
  • mustafa yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    tabanca tutukluk yaptı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt