Sınır hattında PYD paçavrası!

Terör örgütü PYD, sınır hattına yakın noktadaki direğe örgütü simgeleyen bir paçavra astı.

Sınır hattında PYD paçavrası!
Sınır hattında PYD paçavrası!
GİRİŞ 05.12.2016 12:39 GÜNCELLEME 05.12.2016 12:47
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Akçakale’nin karşısında bulunan ve geçen yıl Haziran ayından itibaren PYD denetimine geçen Telabyad, sınırına güvenlik amacıyla modüler beton duvar örülmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

İş makinelerinin çalışma yaptığı bölgede PYD'li teröristler, dün akşam saatlerinde sınıra yakın bir noktada yer alan ve Akçakale’den görülen direğe terör örgütünü simgeleyen paçavra astı.

Teröristlerce asılan paçavra Akçakale’den net şekilde görülürken, sınır hattında iş makineleri ise zırhlı araçların aldığı güvenlik önlemleri arasında beton örme çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR 20
  • amin 7 yıl önce Şikayet Et
    kasiniyor tororus sanki babasinin yerine asiyor bekle biraz zamani var sen kimin usagisin kime hizmet eduyorsun diye sorsaniz bilmezler sadece emirlere uyuyorlar okadar cahiller allahim kimseyi cahil etmesin
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Siyasi sabır diye birşey var Gerek duysalar o Paçavrayı ordan indirmek değil Onu Oray'a çekeni bile o direğin çeker hatta yarıya kadar da indirirler...
    Cevapla
  • Vecdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Tel Abyad'tan tamamıyla Arap ve Türkmenlerden oluşan bir şehirdi. ABD ile pkk-pyd burada resmen soykırım yaptı ve işgal ettiler. Suriyeli Araplar Türkiye ve Avrupa'ya kaçacağına silahlanip bu teroristlerden ülkelerini temizlemeliler. ÖSO içindeki bir avuç Turkmenle ancak Fırat kalkanı kadar yer kontrol altına alınır.
    Cevapla
  • Cemşit 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan işid. Varken tahrik değildi
    Cevapla
  • Gak Guk 7 yıl önce Şikayet Et
    Kurtuluş savaşında mandayı (ABD mandası) savunan CHP (ittihat terakki) zihniyeti ile Ortadoğuda köşe kapmaca oynayan PYD (terörist) zihniyeti aynı çatı altında amaçlarının ortak (ABD) olduğu ayan beyan ortada.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek tarih verip ekledi: Başaracağız!
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!