Savcılıktan 'Hakan Fidan' açıklaması

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kodalak: "MİT müsteşarı Hakan Fidan'ın ifadesinin alınması konusunda henüz talepte bulunmadık" dedi.

Savcılıktan 'Hakan Fidan' açıklaması
Savcılıktan 'Hakan Fidan' açıklaması
GİRİŞ 05.12.2016 13:52 GÜNCELLEME 05.12.2016 15:55
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında, "Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan'ın ifadesinin alınması konusunda henüz talepte bulunmadıklarını" söyledi.

Kodalak, MİT Müsteşarı Fidan'ın ifadesinin alınması için Başbakanlıktan yazılı izin istendiği iddiasına ilişkin haberlerle ilgili AA muhabirinin sorusunu yanıtlarken, "MİT Müsteşarı Fidan'ın ifadesinin alınması konusunda henüz talepte bulunmadık. Söz konusu haber gerçek değildir." dedi.

YORUMLAR 18
  • ....?......?...? 7 yıl önce Şikayet Et
    derin devlet hesap ödemez ..? hesap alır. ? bu dünya ülkelerinde böyledir. .?ödenecek hesap varsada gerekli şekilde verilmiştir. .?
    Cevapla
  • köyün hocası 7 yıl önce Şikayet Et
    adam ilk müsteşar olduğunda daha ismi duyulur duyulmaz dünyanın yarısı zıpladı..neden?.. dikkatli olunmalı bu adam kolay harcanmamalı? adam yetiştirmek ve bulmak kolaymı?
    Cevapla
  • REALİTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Söz konusu olan sadece Hakan fidanın itibarı değil arkadaşlar.Milyonların ve milletinimiz için her zaman ilham kaynağı ve her zaman güven duyduğu kurum İstihbarat teşkilatının itibarı söz konusu..Bizler milletce Silahlı kuvvetlerimiz, Mit ve devlet üniforması giyen herkesin gözümüzde çok başka yeri vardır.Ve bir çoğumuz orada olmak isteriz.Onlara çalınacak karayı toplumun büyük bir bölümü kabullenemez oda bizlerin binlece yıldır devletcilik geleneliğimizden töremizden gelir..
    Cevapla
  • Özdemir Özgel 7 yıl önce Şikayet Et
    ne itibarı be devlete darbe yapılıyor mitin haberi yok haberi enişte veriyor. çıkmış burada itibardan bahsediyorsunuz. ağlanacak halinizle övünmek nasıl bir durumdur anlamak mümkün degil
    Cevapla
  • ADA 7 yıl önce Şikayet Et
    Ülkesi icin yaşayan insanlar kime neden ifade vercekler ki bagli olduğu yer belli başbakana Reis e gerekli ifadeyi vermisdir zaten kimse cagirmaya kalkmasin ulkede gereksiz gundem de olusturmayada kalkmasin milleti karsinana alir
    Cevapla
  • Selami 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerekeni konuşmuşlardır yoksa görevden alırlardı zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık