Erdoğan'ın eleştirdiği kaymakam hakkında karar!

Erdoğan’ın '15 Temmuz gazisinin evraklarıyla ilgilenmediği' iddiasıyla eleştirdiği Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İstanbul Vali Yardımcısı Vekili olarak görevlendirildi

Erdoğan'ın eleştirdiği kaymakam hakkında karar!
Erdoğan'ın eleştirdiği kaymakam hakkında karar!
GİRİŞ 23.01.2017 16:49 GÜNCELLEME 23.01.2017 17:09
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarla yaptığı toplantıda '15 Temmuz gazisinin evraklarıyla ilgilenmediği' iddiasıyla kendisini isim vermeden eleştirdiği Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İstanbul Vali Yardımcısı Vekili olarak görevlendirildi.

İstanbul Vali Yardımcısı Osman Ateş ise Bahçelievler Kaymakamlığı'na vekaleten atandı. Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

ERDOĞAN "HADDİNİ BİL" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 35. Muhtarlar toplantısında '15 Temmuz gazisinin evraklarıyla ilgilenmediği' iddia edilen bir kaymakama sert sözlerle yüklenmişti. Erdoğan, 'Sen kendini ne sanıyorsun, haddini bil' diye tepki göstermişti.

Milliyet

YORUMLAR 115
  • RIFKI 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana reis,işte biz seni bunun için seviyoruz.Koltuğunda aman bana ne deyil koltuğunda yan gelip yatmıyorsun.Elinden gelenin fazlasını yapıp A dan Z ye her şeye yetişmeye çalışıyorsun.Reisim sen farklı bir lidersin,işte seni ve başkanlık sistemini bunun için istemiyorlar,her şeyi takip etmenden korkuyorlar.Allah seni ve senin gibi hakiki vatan sevdalılarını başımızdan eksik etmesin.Allah yar ve yardımcınız olsun...
    Cevapla
  • Ali Kılıç 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ına kurban olduğum Sn Cumhurbaşkanının.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu
    Cevapla
  • Hukukçu 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlamayan arkadaşlar, yani pasif göreve çekilmiş, oluyor.
    Cevapla
  • Naci 7 yıl önce Şikayet Et
    Had bildirilmiş işte böyle reise yan bakmak yasak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
Edanur'un ölümünde İBB çalışanı 4 kişiye gözaltı kararı