Köprüde korku dolu anlar! Eline şemsiye alıp...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde elindeki şemsiye ile korkuluklara tutunarak intihar girişiminde bulunan bir kişi, ikna edilerek bulunduğu yerden indirildi.

Köprüde korku dolu anlar! Eline şemsiye alıp...
Köprüde korku dolu anlar! Eline şemsiye alıp...
GİRİŞ 23.01.2017 17:16 GÜNCELLEME 23.01.2017 17:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

15 Temmuz Şehitler Köprüsü Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte bir kişi intihar girişiminde bulundu. Elindeki şemsiye ile korkuluklara tutunan kişiyi gören sürücüler, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine köprü korumadaki polisler çevre güvenliği aldı.

İKNA EDİLDİ

Daha sonra olay yerine gelen müzakereci bir polis intihara kalkışan kişiyi ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonunda bu kişi intihardan vazgeçirildi.

MERAK KONUSU

35-40 yaşlarındaki kişi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.İntihara kalkışan kişinin elindeki şemsiyeyi ne amaçla kullandığı merak konusu oldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • yalniz adam 7 yıl önce Şikayet Et
    dün 1. kopruden biri atlamış ölmüş malesef
    Cevapla
  • B.Türkoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu köprüye halen tel çekilmedi. Çok mu zor? Bir kaç günlük iş. 3 m yüksekliğinde her iki tarafa da tel örgü çek bir daha kimse bu işi aklından bile geçirmez.
    Cevapla
  • Mustafa ARI 7 yıl önce Şikayet Et
    Belli ki canı tatlı. O kadar yüksekten suya vurunca öleceğini biliyor.Akıllı intiharcı şemsiyeyi paraşüt görevi için yanında bulundurmuş olmalı. Suya yumuşak iniş yapsın diye.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!