Büyük terbiyesizlik! Halisdemir'i pasta yaptılar

Harbiye Askeri Müzesi'de düzenlenen Çikolata, Şekerleme ve Pasta Festivali'nde 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir'in pastadan heykelini yaptılar.

GİRİŞ 25.03.2017 10:20 GÜNCELLEME 25.03.2017 18:08
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Türkiye'de ilk kez düzenlenen Çikolata, Şekerleme ve Pasta Festivali, Harbiye Askeri Müze'de başladı. Fio Organizasyon tarafından gerçekleştirilen festivalde, çikolata, pasta ve şekerleme firmaları yeni ürünlerini stantlarda tanıttı. Türkiye'nin çikolata ve pasta alanında kendini kanıtlamış şefleri ise tariflerini ve pasta sırlarını ziyaretçilerle paylaştı. 

BÖYLE SKANDAL GÖRÜLMEDİ! TERBİYESİZLER

15 Temmuz'da Ankara'da darbeci general vatan haini Semih Terzi'yi öldürerek darbe girişiminin seyrini değiştiren şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in pastadan heykeli büyük tepki çekti.

Festivalde, Ömer Halısdemir'in yanı sıra ABD Başkanı Donald Trump, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Formula 1 pilotu Michael Schumacher ve sanatçı Bob Marley'in pasta heykeli bulunuyor. 

YORUMLAR 98
  • Yaren 7 yıl önce Şikayet Et
    Panik yapmayın. Zaten benzememiş
    Cevapla
  • benim fikrim 7 yıl önce Şikayet Et
    ilk gördügümde bende hic yakistiramamistim , bizim manevi degerlerimiz batililar gibi degil onlar bayraklarini don yapip, corap yapip giyiyorlar sehitlikde cok yüce bir makam, saygi olmali
    Cevapla
  • Giyaseddin 7 yıl önce Şikayet Et
    Niyet onemli...
    Cevapla
  • Bumin 7 yıl önce Şikayet Et
    Sorumlular cezalandırılmalı derhal
    Cevapla
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    1. si heykel caiz mi? 2. si nimet oyuncak mı? 3. İslamda bunun hükmü nedir? Fetva makamlarına 3 soru.
    Cevapla
  • KahramanMaraşlı 7 yıl önce Şikayet Et
    1) İbni Ömer radıyallahu anhümâ'dan rivayet edildiğine göre Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: "Bu sûretleri (resim ve heykelleri) yapanlar, kıyamet günü, ‘bu yaptıklarınıza can verin, haydi!’ diye azâb edileceklerdir." 2)“Ekmeğe hürmet edin, çünkü yerin ve göğün bereketindendir” buyuran Peygamberimiz, ekmeğe layık olduğu kıymeti vermeyenlerin de açlıkla imtihan olacaklarını şöyle beyan eder: “Ekmeği hor gören kavmi Cenab-ı Hak açlık musibetine uğratır.” 3) Yenmesi mubah ve helal olan bir maddenin üzerine, yapılması haram olan bir resmi çizmenin, uygun olmayacağını bilmem söylemeye gerek kaldı mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek tarih verip ekledi: Başaracağız!
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!