Valilik uyardı! Bu telefon numarasına dikkat!

Ankara Valiliği, vatandaşları arayarak kendilerini “Ankara Valiliği Özel Kalem Müdürü” olarak tanıtan dolandırıcılara itibar edilmemesi konusunda uyardı.

Valilik uyardı! Bu telefon numarasına dikkat!
Valilik uyardı! Bu telefon numarasına dikkat!
GİRİŞ 27.03.2017 14:52 GÜNCELLEME 27.03.2017 15:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ankara Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “İlimizde bulunan bazı şirket ve kuruluşların telefonlarını aramak suretiyle kendilerini Ankara Valiliği Özel Kalem Müdürü olarak tanıtan kişi ya da kişilerin, bu aramalarında 0533 318 00 59 numaralı telefonu kullandıkları, iletişim numarası olarak da 0533 055 00 59 numaralı telefonu bıraktıkları anlaşılmıştır.

Söz konusu numara arandığında ise, telefondaki şahısların ‘Ankara Valisi’nin saat 10.50 ile 11.50 arasında uygun olduğu ve bu numaradan arandığında görüştürüleceği’ iletilmektedir.

Vatandaşlarımızın, telefonla arandıklarında kendisini Ankara Valiliği Özel Kalem Müdürü olarak tanıtan kişi ya da kişilere itibar etmemeleri, bu tür durumlarla karşılaştıklarında derhal 112 ACİL hattına müracaat ederek bilgi vermeleri ya da Ankara Valiliğine ait irtibat telefonunu (0312 306 66 66) arayarak bilgi paylaşmaları, telefonla dolandırıcılık suçu işleyen kişilerin yakalanmasına yardımcı olacaktır” denildi. 

YORUMLAR 6
  • serdengecti 7 yıl önce Şikayet Et
    tamam güzelde..155 yerıne neden 112 arıyoru kı..mantık kuramadım ?
    Cevapla
  • aptal vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlar yakalandığında; zamanında,yeterli ve caydırıcı bir ceza ile karşılaşmadıkları için devletin en kritik ve üst makamlarını bile alet ediyorlar, kurumların itibarını zedeliyor, devlete güveni azaltıyor, yönetimi zorlaştırıyorlar ama hiç korkmuyorlar.
    Cevapla
  • Karakartal 7 yıl önce Şikayet Et
    Cezaların çaydırıcıolmadığından. Bu tur dolandırıcılık hırsızlık yapanın yanına kalıyor. İdam cezası uygulansa, canlanın kolu kesilse bak bakalım yapabilirim. Niye Arabistan olmuyor.
    Cevapla
  • Mesut 7 yıl önce Şikayet Et
    Admin bu haberi ben mi anlamadım yoksa tahmin ettiğim gibi sizdemi hata var dolandırıcıyı niye 112 ye bildireyim 155 polis olması gerekmiyor mu?
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    çok haklısın bende iki saattir ona bakıyorum çözemedim bi türlü
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    112 de toplandı numaralar 155 değil artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzde 500 yetmedi! İmamoğlu’nun ilk işi İstanbul’da suya zam
Akaryakıtta tek fiyat 15 Mayıs’ta pompaya yansıyacak