Her yerde aranıyordu! 'Pala' yakalandı

Aydın'da çete elebaşı olmaktan hükümlü Ahmet Tekin Baykal’ın adamlarından olduğu iddia edilen ’Pala’ lakaplı Nusret Varlı (40), polis tarafından yakalandı.

Her yerde aranıyordu! 'Pala' yakalandı
Her yerde aranıyordu! 'Pala' yakalandı
GİRİŞ 15.09.2017 12:20 GÜNCELLEME 15.09.2017 12:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İzmir’de 9 yıl önce yapılan ve ’Anafor’ adı verilen operasyonla yakalanan Ahmet Tekin Baykal’ın adamı olduğu belirtilen Yusuf İzzettin Gülgör (62), İbrahim Hayati Köylü (49) ve ’Pala’ lakaplı Nusret Varlı, 2002’de, İzmir Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’adam yaralama’ ve ’yağma’ suçlarından haklarında açılan davada 8 yıl 4’er ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezanın kesinleşmesiyle aranan üç kişiden Gülgör ve Köylü geçen 5 Haziran’da polis tarafından yakalandı.

HER YERDE ARANIYORDU

Aynı dosyadan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan üçüncü kişi Nusret Varlı ise dün İstiklal Mahallesi Hal Caddesi üzerinde dolaşırken, polisin şüphelenmesiyle yakalandı.Varlı sevk edildiği adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 1
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    her tarafı mafyalar sarmış azbuçuk para 3 5 kişi etrafında toplayan bunları yapıyor artık bi müdahale edin bu işlere hukuğumuz mağlesef trajik halde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'