İşçiye tazyikli suyla işkence! Utanmadan paylaştı

Sivas’ta oto yıkama dükkanı işleten esnaf, çalışanını sandalyeye bağlayıp tazyikli suyla yıkadı. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler tepki çekti.

GİRİŞ 23.09.2017 09:04 GÜNCELLEME 23.09.2017 09:24
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Kent merkezindeki Toptancılar Sitesi’nde oto yıkamacılığı yapan E.E. akşam saatlerinde işini aksatan çalışanı M.A.’ya akıl almaz bir ceza verdi. Bir arkadaşının yardımıyla çalışanını iple sandalyeye bağlayan E.E., önce köpüklü suyla fırçaladı, ardından tazyikli suyla yıkadı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki çekti. Dükkan sahibi E.E., yarı şaka, yarı ceza amacıyla bunu yaptıklarını, suyun zarar vermemesi için tazyiğini azalttıklarını iddia etti.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 34
  • SAMİ 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsana saygı, iş veren her şeyi yapar çok yanlış, cezasız kalmamalı.
    Cevapla
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz ne bileceksiniz küçük sanayi esnafının arkadaşlık ortamını.
    Cevapla
  • kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    işkence yaparak şamata yapmak arkadaşlık ortamı öyle mi o işçi arkadaşlık ortamı diye aynı şekilde patronuna bunu yapabilir miydi ?
    Cevapla
  • Rotterdam 6 yıl önce Şikayet Et
    Bilmek istemiyoruz zaten. Boyle saka mi olur Allah askina. Patron olunca adam olunmuyor. Insan olmayi once bi ogrenmek lazim. Yazik degilmi gunah degilmi bu isciye. O sabunla once kendi vijdanini paklasin bu terbiyesiz patron.
    Cevapla
  • hako 6 yıl önce Şikayet Et
    demekki sen kendini ezdirmeyi seviyorsun vay kilon kac lira senin parani verip satin alim seni o zaman ne dersin demekki arkadas ortami haa o zaman sende benim kolemsin.
    Cevapla
  • KAmal 6 yıl önce Şikayet Et
    Tazyikli suyu bilmeyenler konuşmasın lütfen arabayı yıkarken o suya elimi tuttum elimde kesik oluştu izi bile kaldı gitmiyor o tazyik deriyi koparıp atıyor
    Cevapla
  • Eginli 6 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede yillarca calistim, maalesef turk isverenlerin isciye baskisi uc asagi bes yukari bu olaydaki gibi. Mantik 200-300 yil oncesine gore isletme ve isci yonetiminde yani eti senin kemigi benim mantigi ile isci calistimak.
    Cevapla
  • Ahmed 6 yıl önce Şikayet Et
    insan haklari yok bizim memlekette, Bunu Avrupada birine yapsan yer yerinden oynar ve orasi derhal kapatilir sahibinede yüklü bir para cezasi verilirdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi