Amanos Dağları'nda sıcak çatışma!

Hatay'ın Amanos Dağları Hassa kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgede operasyon devam ediyor.

GİRİŞ 20.11.2017 13:31 GÜNCELLEME 20.11.2017 17:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hatay'ın Amanos Dağları Hassa kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi.
Bölgede operasyonun devam ettiği öğrenildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Hatay Valiliği'nce, Amanos Dağı'nda, güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmaya ilişkin açıklama yapıldı. Amanos Dağı'ndaki operasyonda, teröristlerle sıcak temas sağlandığı ve 2 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Teröristlerle birlikte 2 kalaşnikof marka  piyade tüfeği, sırt çantaları ve teçhizat ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, şöyle denildi: 

 



"İl Jandarma Komutanlığı tarafından İlimiz Hassa ilçesi kırsalında sürdürülen planlı operasyon sırasında 19 Kasım 2017 Pazar günü tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarının yakalanması için operasyon başlatılmıştır. Operasyon kapsamında 20 Kasım 2017 Pazartesi günü saat 11.00 sıralarında bölücü terör örgütü mensupları ile sıcak temas sağlanmış ve iki terörist etkisiz hale getirilmiştir. Teröristler ile birlikte iki kalaşnikof marka piyade tüfeği, sırt çantaları ve teçhizatları ele geçirilmiştir. Bölgede operasyonlar sürdürülmektedir."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Görele 6 yıl önce Şikayet Et
    Amanos, dağlarıdaki canlarım sizde peygamber efendimiz sav yardımları olsun yarabbim bu ana kuzularına yardım et kafirlerin kökünü kurut Müslümanları bu dünyaya Amir kıl inşallah amin.
    Cevapla
  • RAMİZ DAYI 6 yıl önce Şikayet Et
    2 yetmez 5 beş yetmez 10 on yetmez kökleri kazınır inşallah,Amanoslar bizim dir.Amanoslar terörist yatağı değil, kurtuluş savaşında şanlı çetelerimizin bize bıraktığı dağlar dır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto