WhatsApp'a 4 yeni özellik birden geliyor! Hangi yeni özellikler eklenecek?

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, bünyesine eklediği 4 yeni özelliği birden kullanıcılarıyla buluşturmayı planlıyor. Peki, milyonlarca kişinin yoğun bir şekilde kullandığı iletişim uygulaması WhatsApp'a hangi yeni özellikler gelecek? İşte, o özellikler...

WhatsApp'a 4 yeni özellik birden geliyor! Hangi yeni özellikler eklenecek?
WhatsApp'a 4 yeni özellik birden geliyor! Hangi yeni özellikler eklenecek?
GİRİŞ 15.12.2017 13:48 GÜNCELLEME 15.12.2017 13:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

WhatsApp, uygulamanın kullanımını kolaylaştırmak ve uygulama içi sorunların daha hızlı çözmek adına, Android sürümü için yeni özellikler getirecek. Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamasının WhatsApp Kullanıcılarına özel 4 yeni özellikle gelmesi planlanıyor. WhatsApp'a gelecek olan 4 yeni özellik, şu an için test aşamasında bulunuyor. Bununla birlikte 4 yeni özellik sadece WhatsApp'ın Android sürümleri için gelecek. Peki, bu gelişmeler doğrultusunda WhatsApp'a hangi yeni özellikler eklenecek? İşte, tüm detaylar...

WhatsApp’a 4 yeni özellik! Engellediğiniz kişiler…

WHATSAPP'A 1.GELECEK OLAN ÖZELLİK:

Gelmesini beklediğimiz ilk özellik, engellenen WhatsApp kullanıcılarının engelini daha kolay kaldırmayı sağlıyor. Kişi listesinden engellenen kullanıcının üzerinde parmağınızı basılı tuttuktan engeli kaldır seçeneğine dokunarak engeli kaldırabilir ve yeniden iletişime geçebilirsiniz.

WHATSAPP'A 2.GELECEK OLAN ÖZELLİK:

Bir diğer özellik ise iOS uygulamasında bulunan ‘bağlantı yolu ile davet et’ özelliğini Android sürümüne getiriyor. Artık bir kullanıcıyı dahil olduğunuz bir gruba davet etmek istediğinizde yalnızca bir bağlantı göndermeniz yeterli olacak.

WHATSAPP'A 3.GELECEK OLAN ÖZELLİK:

WhatsApp’ın uygulama sorunlarını çözmek üzere test ettiği bir başka özellik ise sallamak. Artık WhatsApp’ta yaşadığınız herhangi bir sorunu bildirmek bir kol hareketi kadar kolay. WhatsApp ile iletişime geçmek için yapmanız gereken tek şey uygulama açıkken telefonu sallamak.

WHATSAPP'A 4.GELECEK OLAN ÖZELLİK:

Test edilen son özellik ise yönetici ayarları. Yönetici ayarları sayesinde WhatsApp grup yöneticileri üyelerin doğrudan kendisine mesaj göndermesine ya da grup bilgilerini değiştirmek gibi bazı özelliklere erişmesine izin verebilecek.

WhatsApp Android için yepyeni özellikler geliyor!

YORUMLAR 1
  • MilleT 6 yıl önce Şikayet Et
    tam casus uygulama....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
İYİ Parti'nin İBB adayı Kavuncu CHP-DEM ittifakına değindi ve asıl amaçlarını açıkladı...