Eski nişanlısı paylaştı: Bendeki son resmimiz...

Genç yaşta hayata veda eden Mehmet Yavuz Yılmaz’ın ardından eski nişanlısı Neşe Sapmaz duygusal bir mesaj paylaştı.

Eski nişanlısı paylaştı: Bendeki son resmimiz...
Eski nişanlısı paylaştı: Bendeki son resmimiz...
GİRİŞ 17.12.2017 08:48 GÜNCELLEME 17.12.2017 13:54
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz dün Beykoz’daki evlerinde hayata veda etmişti.

Yavuz Yılmaz’ın eski nişanlısı spiker Neşe Sapmaz sosyal medya hesabından duygularını dile getirdi.

Neşe sapmaz mesajında Yavuz Yılmaz ile bir fotoğraflarını paylaşarak, “Ne ben anlatabilirim, ne siz anlayabilirsiniz” Yavuz anlatamayacağım kadar çok üzgünüm. Bendeki son resmimiz...” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • kisai 6 yıl önce Şikayet Et
    vakit; ahir zaman.... geçerli akçe prim, kızcağız! belki birşeyler olur da prim yaparım düşünüyordur!
    Cevapla
  • Zaman 6 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeden imanı tehlikeye düşürmeyelim kuran ve peygamberımızın hadislerı zamana göre değil kiyamete kadardır aksini düşünmek imanı tehlikeye duşurur
    Cevapla
  • huzur 6 yıl önce Şikayet Et
    evlilik para ile değil sadakatla olur,insan ın ne zaman ne olacağı bilinmez bugun paran var evlendın,yarın bir olayla karşılaştın tum paranı kaybettın boşanacakmısın,dedelerımızın parası varmıydı çalışır ancak geçinirlerdi,şimdiki paralı evliliklerden daha huzurlu hayatları vardı,paraya dayanan evlilik evlilik değildir ,evliliğin yuku desen fatih sultan Mehmet imparatorluğu yonetıyordu kaç yaşındaydı,evlilik gençleri kötü yaşamdan,harama bakmaktan korur ,bugun ne deniyor genç yaşta evlilik olmaz ama flört olur çocuk yaparlar sokağa bırakırlar bumu daha iyi peygamberımız bir şyı söylemişse insanlığın hayrınadır
    Cevapla
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    İş bahane olabilir. Askerlik evlilik için bahane olamaz. Hayat a hazırlık dediğim zaten bu . Hergün bahar olsun yanlış, yaz sıcaklığı ve kış soğugu lazım.
    Cevapla
  • huzur 6 yıl önce Şikayet Et
    peygamberımız as ergenlik çağına giren çocuklarınızı evlendırın dedıyse çok hikmeti vardır ama biz bilemeyız ,islamla savaşanların huzurunu,allah cc bu dünyada da bir şekılde bozar
    Cevapla
  • Halit 6 yıl önce Şikayet Et
    Bazı hadisler zamanına göre söylenmiştir ve öyle değerlendirmek gerekir. Önceden tarla, bağ, bahçe varmış evlenir aile genişletirmiş insanlar. Dünya şartları 1600 sene öncesine göre şu anda çok farklı. Bunu idrak edemeyenlerin mantık dışı söylemlerinin içi boştur. Şu anda ev geçindirmek ve yükün altına girmek bildiğin büyük bir eziyet geliyor insanlara. Eziliyor artık insanlar. Çünkü bizim cebimize girmesi gereken paralar başkalarına gidiyor.
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    “Aranızdaki bekârları evlendirin. Evlenme imkânı bulamayanlar, Allah kendilerine fırsat verinceye kadar iffetlerini korusunlar.” (Nur: 32-33)
    Cevapla
  • Tâc 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz kafayı mı yediniz? O dediğiniz hadis uydurma olmasın? Bugün bir kız çocuğu 12-13 yaşında erkek çocukları da 14- 15 yaşında ergenliğe giriyor. Hangisi evliliğin yükünü taşımaya hazır? Biraz akıl, biraz vicdan!
    Cevapla
  • ak mücahit 6 yıl önce Şikayet Et
    peygamberimiz ergen yasta evlendirin dedi ama ben 32 yasindayim evlenemedim param yok bu benim gunahim mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak