Kriptolar çözülmeye devam ediyor! 3 asker daha...

Gölcük Donanma Komutanlığı’nda görevli bir yarbay ve iki astsubay FETÖ'nün baskılarından dolayı örgüt üyesi olduklarını itiraf ederek Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne teslim oldu.

Kriptolar çözülmeye devam ediyor! 3 asker daha...
Kriptolar çözülmeye devam ediyor! 3 asker daha...
GİRİŞ 11.01.2018 16:01 GÜNCELLEME 11.01.2018 16:24
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı Burak Akın'ın itirafçı olup adli kontrolle serbest bırakılmasının ardından teslim olan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisi askerlerin sayısı artmaya devam ediyor.

Gölcük Donanma Komutanlığı’nda görevli bir yarbay ve iki astsubay Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) baskılarından dolayı örgüt üyesi olduklarını itiraf ederek Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne teslim oldu. 

Burak Akın'ın itirafçı olup adli kontrolle bırakılması sonra Gölcük Donanma Komutanlığı’nda görevli bir yarbay ve iki astsubay itirafçı olmak üzere kendiliğinden gelerek polis ekiplerine teslim oldular. FETÖ’nün kendilerine meslekten atma, sürgün etme gibi bir çok baskı uyguladığını söyleyen Yarbay E.K. ile astsubaylar M.A. ile Ü.E. daha fazla dayanamayarak itirafçı olmak istediklerini söylediler. 

Haklarında daha önce FETÖ ile ilgili açılmış bir soruşturma bulunmayan üç kripto askerin emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 35
  • BİLGİNAKREP 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçeklerin Birgün mutlaka ortaya çıkmak gibi bir özelliği vardır. Bu itirafçılar adım adım sıranın kendilerine geleceğini bildiklerinden kısmi itirafçılık ile daha az ceza almak için yapıyorlar.
    Cevapla
  • AMAN 6 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcü hainler iş başındalar ve yeni oyunlar peşindeler.
    Cevapla
  • DİKKAT 6 yıl önce Şikayet Et
    Hainlerin yeni bir oyunu olabilir.
    Cevapla
  • Ezokız 6 yıl önce Şikayet Et
    Baskıdan maskıdan değil. Sıfanın kendilerine geldiğini anlayıp ceza almamak için itirafçı kılığına girdiler. Ne de olsa onur haysiyet yok. Dana dersi yüzleri kızarmaz her renge girse de
    Cevapla
  • OYUN 6 yıl önce Şikayet Et
    Oyun içinde oyun var. Birileri düğmeye bastılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı