Şiddet gören sunucu için bakanlık devrede

Sunucu Eda Pera Küçük, oyuncu sevgilisi Tolga Pancaroğlu’nun kendisini üç kez döverek hastanelik ettiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak yardım istedi.

Şiddet gören sunucu için bakanlık devrede
Şiddet gören sunucu için bakanlık devrede
GİRİŞ 17.01.2018 09:03 GÜNCELLEME 17.01.2018 09:03
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

9 aydır tacizlerin ve hakaretlerin bitmediğini söyleyen Küçük, son aylarda Pancaroğlu’nun arkadaşları tarafından da tacizin artmasıyla bu yola başvurduğunu söyledi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın devreye girdiğini ve özel kalem ile hukuk bölümünün kendisini arayarak herhangi bir yardıma ihtiyacı olup olmadığını sorduğunu söyleyen Küçük, “Sağ olsunlar bakanlık devreye girdi ve davada yanımda olacaklarını söyledi” dedi.

Bir dönem Ahaber’de sunuculuk yapan Eda Pera Küçük, dört yıl önce sözleşmeli oyuncu Tolga Pancaroğlu ile İstanbul Devlet Tiyatroları’nda Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü yaparken tanışmış ve Kadıköy’de aynı evde yaşamaya başlamıştı. İddiaya göre Pancaroğlu zamanla değişti ve Küçük’e şiddet uygulamaya başladı. 

‘DUVARA FIRLATTI’
Geçtiğimiz yıl mart ve nisan ayında Pancaroğlu’nun kendisini duvara fırlatıp hastanelik etmesiyle polis eşliğinde evden ayrılıp babasının yanına taşındığını ve dava açtığını söyleyen Küçük’ün başvurusu üzerine savcılık oyuncunun cep telefonu ve bilgisayarına el koyup incelemeye aldı. Davayı geri çekmesi için tehdit edildiğini belirten Küçük, “Tolga bana bıçak çekti ve ölümle tehdit etti. Ailesi de davayı geri çekmem için tehdit ediyor. Bugüne kadar aileme bir şey anlatamadım. Ancak artık her şey ortaya çıksın istiyorum” diye anlatmıştı.

Pancaroğlu’nun ailesi ve arkadaşları tarafından tehdit mesajları alan Küçük’ün üç kişi hakkındaki şikâyeti tek dosyada birleşti. İddianame hazırlanmadan dava hakkında konuşamayacağını söyleyen Küçük, “Avukatlarım ve bakanlık takipte. İnşallah kısa sürede mahkemeye sunulur ve bunu yapanlar bir an cezasını bulur” dedi. 

YORUMLAR 14
  • Mtn 6 yıl önce Şikayet Et
    Evlilik aşki ölduruyordu hani..evlilik disi carpik iliskilerin sonu da boyle olur ne yazik uzuldum
    Cevapla
  • çağdaş 6 yıl önce Şikayet Et
    işte çağdaşlık dedikleri bu olsa gerek erkek kız aynı evde ,ateş ile barut aynı ortamda ,bunada çağdaşlık derler ,eskiden başka bir şey derlerdi,adı değişti çağdaşlık oldu ,bir toplumu yıkmanın en kolay yolu ,bu kızın ana babası yokmu ,niçin babasının evinde kalmıyor
    Cevapla
  • Arif GÜNAY 6 yıl önce Şikayet Et
    kadı köyde aynı evde yaşamakta nedir, sizin evladınız böyle bir yaşam sürmesini istermisiniz. Bu tarz yaşamlar içeride kötülük ve edep dişi işlerin önünü açıyor. Örnek olmamak için, bu tarz haberlerde bu tarz kişilere " kapama" yaıştırması yapılmalıdır. yani eski oyuncunun "kapaması" şeklinde söylenmesi ve insanlara bunun kötü bir şey olduğunu algısı oluşturulması lazım.
    Cevapla
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın bence Arif bey, bu tarz kişiler erkeği de kadınıda kapama denemelidir. Bekar kapaması yada bekar metresi gibi söylenmelidir. Aynı evde yaşamak çok çirkin bir şeydir.
    Cevapla
  • Adnan Sandıkcı 6 yıl önce Şikayet Et
    moda oldu artık evlilik olmadan beraber yaşamak..sonra söze gelince özgürlük var yaa sanane hikayesi sonuclarıda hep böyle olumsuzlukla sonuclanıyor..onun için cocuk yetiştirmenin ne denli önemli olduğu bir kez daha net bir şekilde ortaya cıkıyor.
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hayatta aile Hayatı yaşamak için her gün sarhoş olmak lazım.
    Cevapla
  • angaralı 6 yıl önce Şikayet Et
    seçimlerin yanlış olabilir hayatını gözden geçir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı