Halk otobüsünde büyük rezalet

Kütahya'da, özel halk otobüsü şoförü İ.T. (31), polis ekiplerinin kontrolü sırasında yapılan testte, 1,13 promil alkollü çıktı. Sürücü belgesine el konulan İ.T., polis merkezine götürüldü.

Halk otobüsünde büyük rezalet
Halk otobüsünde büyük rezalet
GİRİŞ 23.03.2018 13:27 GÜNCELLEME 23.03.2018 13:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Merkez Atatürk Bulvarı'nda trafik kontrolü yapan polis ekipleri, İ.T. yönetimindeki 43 H 0112 plakalı özel halk otobüsünü durdurdu. Yapılan testte, özel halk otobüsü şoförü İ.T.'nin 1,13 promil alkollü olduğu belirlendi.

Otobüsteki yolcular, başka özel halk otobüsüne bindirilirken, İ.T.'ye 'alkollü araç kullanmak'tan 1253 liralık cezası kesildi. Sürücü belgesine de el konulan İ.T., 'trafik güvenliğini tehlikeye sokmak' suçundan hakkında yasal işlem yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi'ne götürüldü.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    denetimler sıklaştırılmalı
    Cevapla
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    yuh be kardeşim
    Cevapla
  • alivelideli 6 yıl önce Şikayet Et
    Hani insan hakları!Özgürce içemiyecek miyiz diyen sivri mallar ortaya çıkmıyor mu? Yine diyorum: Alkollü araç kullanımı için orman kanunlarını uygulamak lazım. Alkollü almasına bir şey demiyoruz ancaaaak. Bu şekilde alkollü araç mı kullandı? Al altında ki aracı, rayicini belirle açık arttırma usulü sat gitsin.
    Cevapla
  • Ahmed 6 yıl önce Şikayet Et
    insan bu kadermi vurdum duymaz olur, o kadar insanin cani san emanet, böylelerine agir cezalar verilme ve bir daha asla toplu tasimada calismamali
    Cevapla
  • YKC 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu şekilde yakalananların ehliyetlerini ömür boyu iptal edin..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler