FETÖ'nün askeri üs sorumlusu yakalandı

Eskişehir'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve askeri üssün 'sorumlusu' olduğu öne sürülen M.K. gözaltına alındı.

FETÖ'nün askeri üs sorumlusu yakalandı
FETÖ'nün askeri üs sorumlusu yakalandı
GİRİŞ 03.06.2018 22:27 GÜNCELLEME 03.06.2018 22:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, 'terör örgütüne üye olmak' suçundan hakkında yakalama kararı bulunan M.K.'nin kaldığı bir eve baskın düzenledi.

Baskın sırasında evde bulunan M.K. yakalandı. Gözaltına alınarak TEM Şubesi'ne götürülen M.K.'nın, Eskişehir'deki 1'inci Ana Jet Üs Komutanlığı'nın 'sorumlusu' olduğu öne sürüldü.

YORUMLAR 4
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    idam idam idammmm.
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    gün geçmiyor ki böyle kriptolar çıkmasın. bunlar ne illet hainlermiş ki yine de bir kene gibi bu millete musallat oluyorlar. insanda az bir utanma duygusu olur. sanki milletin sahibi bunlar biz de köleleriz. çekip gidin pensilvanyaya sevdiğiniz hain şarlatan orada hainler. ne gizliyorsunuz kendinizi ki. bu binbir surat halinizle ne yeryüzü, ne de yerin altı korkarım sizi kabul kabul etmeyecek. kendinize gelin bu şarlatandan kurtulun, kendinizi zayi etmeyin.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar olaya rağmen nato kafa nato mermer edası ile devam edenlere en ağır ceza şak diye verilmeli öyle aylarca mahkeme masrafları yapmamalıyız artık her şey kabulleri olduğundan günahı olmaz
    Cevapla
  • VATANSEVER 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne besliyorsunuz?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto