Samsun'dan mide bulandıran haber! Son anda...

Samsun'da 69 yaşındaki kadına sokakta tecavüze kalkışan bir kişi kadının yardım istemesi üzerine vatandaşlardan meydan dayağı yiyerek polise teslim edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Samsun'dan mide bulandıran haber! Son anda...
Samsun'dan mide bulandıran haber! Son anda...
GİRİŞ 16.07.2018 16:34 GÜNCELLEME 16.07.2018 17:41
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 yaşındaki D.T. adlı şahıs, evinden dışarı çıkan ve yalnız yaşayan 69 yaşındaki N.D. adlı kadının ağzını eliyle kapatıp zorla bir ağacın altına götürüp yaşlı kadının giysilerini zorla çıkartarak tecavüze kalkıştığı iddia edildi.

Yaşlı kadının feryat edip yardım istemesi üzerine çevreden koşan vatandaşlar, N.D.'yi kurtarıp D.T.'yi de darp edip polise teslim ettiler.

 

 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan D.T., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

YORUMLAR 39
  • Tuncay 5 yıl önce Şikayet Et
    bir yerini kırıp öyle teslim etseydiniz...
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    iş basit bir tecavüz vakası değile benziyor,kanımca adam yaşlı kadının yalnızlığından ve yaşlılığından faydalanıp ondan para,malını üstüne geçirme gibi şeyler istiyordu,yaşlı kadın direnincede bunu yaptı. yaşlı kadın sorguya çekilirse iş ortaya çıkar.
    Cevapla
  • Barbar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir mide?
    Cevapla
  • İsmi Muhafaza 5 yıl önce Şikayet Et
    cezası büyük olduğu halde hala aynı işlemi yapıyorlar bunların psikolojileri bozuk ceza caydırıcı olmuyor olmıyacak
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    İdama gerek yok yav. Böyle olaylarda bırakacaksın bir mahallelinin ortasına linç edecekler hastaneden çıkamayacak hale getirecekler. İdam kurtuluş bunun gibilere. Şimdi biri çıkar hangi devirde yaşıyoruz der. Ben taş devrinden kalmayım kardeşim. Tecavüz hangi devirden?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Güvenlik Kabinesi Refah'taki kara saldırılarının genişletilmesini onayladı
"Çöp ev" davasında mütalaa açıklandı