Adıyaman'da aile katliamı! 5 kişiyi öldürüp...

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada cinnet getiren Salih A., babası, ağabeyi, yengesi ve 2 kardeşini tabancayla vurarak öldürdükten sonra, aynı silahla intihara teşebbüs etti.

GİRİŞ 22.07.2018 11:50 GÜNCELLEME 22.07.2018 12:57
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Besni'ye bağlı Eğerli köyünde meydana geldi. Salih A., iddiaya göre sahip oldukları arazinin paylaşımı konusunda babası ve ağabeyi ile tartıştı. Tartışmaya, yeğenlerinin de katılmasının ardından cinnet getiren Salih A., üzerindeki tabancayı çekip, art arda tetiğe basarak, dehşet saçtı.

Kurşunlara hedef olan Salih A.'nın babası, ağabeyi, yengesi ve 2 yeğeni yere yığıldı. Ortalık kan gölüne dönerken, Salih A. daha sonra aynı tabancayı başına dayayarak ateşledi. 

 



Köy sakinlerinin ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, Salih A.'nın vurduğu babası, ağabeyi, yengesi ve 2 yeğeninin yaşamlarını yitirdiğini belirledi. 5 kişinin ölümüne yol açtıktan sonra intihara teşebbüs ederek ağır yaralanan Salih A. ise hastaneye kaldırıldı.

Köyde geniş güvenlik önlemi alan jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUMLAR 69
  • özelestiri 5 yıl önce Şikayet Et
    o ku mu yo ruz. ki yuce kitabimizin ilk ayeti.
    Cevapla
  • Kahtalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun. Allah belasını versin köpeğin
    Cevapla
  • VAN Lİ 5 yıl önce Şikayet Et
    diğer taraftaki arsa lar ona kaldı
    Cevapla
  • ADIYAMAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu cezanın sebebi şudur: Bir millet kendilerinde bulunan güzel ahlâk ve meziyetleri değiştirmedikçe Allah da onlara verdiği nimeti, güzel durumu değiştirmez. Bir de şundan ki: Allah her şeyi hakkıyla işitir ve bilir (dolayısıyla herkese lâyık olduğunu verir). Enfal 53
    Cevapla
  • nusri 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl feraset versin evvele bize sonra bu topluma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'